"Öğretmen" 2. bölüm: Akif Öğretmen ikinci sorusunu soruyor, komadaki Zeynep uyanıyor

İlk bölümüyle büyük gürültü koparan sıra dışı yeni dizi Öğretmen'de sıra 2. bölümde. Akif Öğretmen, korku içindeki öğrencilere ikinci sorusunu sorar. Komadan uyanan Zeynep'in olanları öğrenmesiyse an meselesidir...

Öğretmen 2. bölümüyle ekranda:

Küçükkapı Lisesi 12A öğrencileri, geceyi arkadaşlarının öldüğü sınıfta geçirmiştir. Ertesi gün yaşadıkları sinir harbinin de etkisiyle bitkin düşmüşken Akif Erdem, sınıfa girer ve ikinci sorusunu sorar.

"Öğretmen" 2. bölüm: Akif Öğretmen ikinci sorusunu soruyor, komadaki Zeynep uyanıyor - Resim : 1

Rüya'nın hayatını mahveden sahte doping videosunu sosyal medyada yayan kişi aralarından kimdir? Öğrenciler, bir yandan canlarını kurtarmak için çabalarken bir yandan da gerçeklerin sandıkları kadar basit olmadığıyla yüzleşecektir. 

"Öğretmen" 2. bölüm: Akif Öğretmen ikinci sorusunu soruyor, komadaki Zeynep uyanıyor - Resim : 2

Küçükkapı Lisesi'ni bombalayan Akif'in haberleri ülkede gündem konusu olurken komadan uyanan Zeynep'in bunları görmesi an meselesidir... 

"Öğretmen" 2. bölüm: Akif Öğretmen ikinci sorusunu soruyor, komadaki Zeynep uyanıyor - Resim : 3

Merve Girgin'in elinden çıkan Öğretmen'de İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol başrollerde. Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı bu isimlere eşlik ediyor.  

"Öğretmen" 2. bölüm: Akif Öğretmen ikinci sorusunu soruyor, komadaki Zeynep uyanıyor - Resim : 4

Medyapım ile MF Yapım'ın ortak projesinde yönetmen Koray Kerimoğlu...

"Öğretmen" 2. bölüm: Akif Öğretmen ikinci sorusunu soruyor, komadaki Zeynep uyanıyor - Resim : 5

öğretmen