New York'taki ölümcül grip salgınını işleyen yeni "New Amsterdam" bölümü yayınlanmayacak

koronavirüs
New York'taki ölümcül grip salgınını işleyen yeni "New Amsterdam" bölümü yayınlanmayacak

NBC'nin popüler hastane draması New Amsterdam'ın 31 Mart'ta seyirciyle buluşacak yeni bölümü yayından şimdilik kaldırıldı. Bahsi geçen bölümde New York'ta meydana gelen ölümcül bir grip salgını sırasında yaşananlar anlatılıyordu...

NBC, New Amsterdam'ın yeni bölümünü yayından kaldırdı. 

2. sezonunun sonuna yaklaşan popüler hastane dramasının 31 Mart'ta yayınlanması planlanan bölümünde New York'ta meydana gelen ölümcül bir grip salgını sırasında yaşananlar anlatılıyordu. 

NBC yönetimi, koronavirüs salgınının tüm dünyayı kasıp kavurduğu şu günlerde endişeyi daha da körüklememek için bu kararı verirken dizinin yaratıcısı David Schulner'dan da destek aldı. 

"Pandemik" adı altında çekilen, daha sonra ismi "Kapılarımız Her Zaman Açık"a çevrilen sözkonusu bölümün yayınının durdurulması hakkında bir açıklama yapan Schulner, dünyanın bu dönemde kurgu yerine daha çok gerçeğe ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

New York'taki ölümcül grip salgınını işleyen yeni "New Amsterdam" bölümü yayınlanmayacak - Resim : 1

New Amsterdam seti, salgının yayılmaya başladığı ilk günlerde kapatılmıştı. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Daniel Dae Kim ile birlikte toplam dört kişinin koronavirüs testinin sonucu pozitif çıkmıştı. Schulner'in açıklamasına göre dört kişinin de durumu iyi.

Dramanın çekildiği New York, ABD'de koronavirüsten en çok etkilenen yer. Sadece New York ve çevresindeki vaka ve ölüm sayısı, ABD'deki toplam sayının üçte birini buluyor. New York eyaletinde çoğunluğu New York City olmak üzere vaka sayısı 33 binin, koronavirüs yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısıysa 300'ün üzerinde...

NBC New Amsterdam koronavirüs