Nevra Serezli, 11 yıllık aranın ardından "Ağaçlar Ayakta Ölür" ile tiyatro sahnesinde

Nevra Serezli, 11 yıllık aranın ardından "Ağaçlar Ayakta Ölür" ile tiyatro sahnesinde

Nevra Serezli, 11 yıllık aranın ardından sahneye dönüyor. Usta oyuncu, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu Ağaçlar Ayakta Ölür adlı oyunda başrolü üstlenecek.

Bugüne kadar 50'nin üzerinde oyun ve müzikalde rol alan, Dormen, Çevre Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Tiyatro İstanbul'da oynadığı oyunlarla nice ödül kazanan Nevra Serezli,  11 yıl sonra Tiyatrokare'nin Ağaçlar Ayakta Ölür oyunuyla tiyatroya dönüyor. 

3 Ocak'ta prömiyeri yapılacak oyun, İspanyol şair-yazar Alejandro Casona imzalı duygusal bir komedi. İyilik ve sevgi kavramında yoğunlaşan oyun, dağılan aileyi bir araya getirmek için büyük risk alan bir adamın karısına yapmaya çalıştığı iyilik üzerine kurulu. Nevra Serezli, oyunda yüreği torun özlemiyle dolu büyükanne rolünü üstleniyor. 

Tiyatroya bu kadar ara vermesinin nedenini içine sinen bir rol bulamamak olarak açıklayan usta oyuncu, "Çok değerli yapımcılardan yıllardır güzel teklifler geldi, sağ olsunlar hiç unutulmadım, ancak Nedim Saban'ın önerdiği bu projeyi çok sevdim. Oyun, komediyle dram arasında çok ince bir çizgide. Eski bir oyun olmasına rağmen hiç eskimeyen duyguları yaşatıyor. Rahmetli eşim Metin Serezli'nin son sahneye çıktığı kuruma, Tiyatrokare'ye dönmek de ayrıca heyecan verici," dedi.

Nevra Serezli, 11 yıllık aranın ardından "Ağaçlar Ayakta Ölür" ile tiyatro sahnesinde - Resim : 1

Ağaçlar Ayakta Ölür'de diğer başrolse Erhan Yazıcıoğlu'nun. Yazıcıoğlu, bir davranışı nedeniyle vicdan azabı yaşayan ve hatasını düzeltmek için yaratıcı bir adım atan büyükbabayı oynayacak.  

Bu iki usta isme Burcu Kazbek, Arif Güney, Oral Özer , Burcu Aslan ve Mahir Akgündoğdu eşlik ediyor. 

Nedim Saban'ın çevirip yönettiği Ağaçlar Ayakta Ölür, prömiyerini 3 Ocak akşamı Profilo Kültür Merkezi'nde yapacak... 

Nevra Serezli Tiyatrokare Ağaçlar Ayakta Ölür