Netflix, Stranger Things’in ne zaman final yapacağını duyurdu

Kültür Sanat haberleri Dizi Haberleri
Netflix, Stranger Things’in ne zaman final yapacağını duyurdu

Netflix, bilimkurgu-korku dizisi Stranger Things’in, dördüncü sezonunun yayınlanma tarihini ve sevilen dizinin ne zaman final yapacağını duyurdu.

2016'da seyirciyle buluşan Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkmayı bekliyor.

Netflix, merakla beklenen dizinin 4. sezonunun iki kısım şeklinde yayınlanacağını duyurdu. Dizinin 4. sezonunun ilk kısmı 27 Mayıs’ta, ikinci kısmı ise 1 Temmuz’da platformda yer alacak.

Popüler Netflix dizisiyle ilgili duyuru yayın devinin resmi Twitter hesabında yayınlandı ve resmi posterler de paylaşıldı.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

FİNAL SEZONU BELLİ OLDU

Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer tarafından yazılan ve sezon ile ilgili bilgiler içeren bir açıklamayı da yayımlayan Netflix, 4. sezonun diğer sezonlardan daha uzun olduğunu; bu yüzden iki kısımdan oluşacağını ifade etti. 

Ayrıca bu sezonun en zorlayıcı ve en mutlu edici sezon olduğunu aktaran Duffer kardeşler yeni sezonun, sondan bir önceki sezon olduğunu; yani 5. sezonun son sezon olacağını açıklamalarına ekledi. Dizinin yaratıcıları son olarak Stranger Things dünyasında daha yapılacak pek çok heyecan verici öykünün ve yeni gizemlerin olduğunu sözlerine ekleyerek aynı evrende geçecek olan farklı yapımların çıkabileceği sinyalini de vermiş oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Stranger Things Stranger Things 4. sezon dizi dizi haberleri Netflix Netflix dizileri