Netflix dizisi Squid Game yönetmeninden 2. ve 3. sezon müjdesi!

Kültür Sanat haberleri Dünya haberleri
Netflix dizisi Squid Game yönetmeninden 2. ve 3. sezon müjdesi!

Yayınlandığı günden bu yana tüm dünyayı etkisini altına alan Squid Game adlı Netflix dizisinin yönetmeni, dizinin geleceği hakkında konuştu.

Squid Game,17 Eylül’de Netflix platformunda yayınlandıktan sonra büyük bir izleyici kitlesi yakaladı. Tüm dünyayı etkisi altına alan dizi rekordan rekora koştu. Hal böyle olunca hayranlarının gözü şimdide yeni sezona çevrildi. Kasım ayı başlarında dizinin yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk, 2. sezon üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Hwang’dan bir açıklama daha geldi.

Netflix dizisi Squid Game yönetmeninden 2. ve 3. sezon müjdesi! - Resim : 1

 Hwang Dong-hyuk daha önce “Bize başka seçenek bırakmadınız” diyerek 2. sezon üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Merakla önümüzdeki sezon ile ilgili gelişmeler beklenirken yönetmen gözünü 3. sezona dikti. Hwang Dong-hyuk, Salı günü yaptığı açıklamada sadece 2. sezon için değil 3. sezonla ilgili detayları da Netflix’le görüştüğünü belirtti. Yönetmen, görüşmelerin devam ettiğini fakat olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi.

İlk defa bir Netflix orijinal yapımı, 2. sezon açıklamasının hemen ardından 3. sezon için anlaşma hazırlığı yapıyor. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Hwang, yeni sezonla ilgili olarak bazı bilgiler verdi. Gelecek sezon, ilk sezonda yapılan yarışmanın birincisi olan Gi-hun‘un odaklı bir hikayeye sahip olacak.

Netflix dizisi Squid Game yönetmeninden 2. ve 3. sezon müjdesi! - Resim : 3

Netflix’in açıkladığı verilere göre ilk dört haftada 132 milyon kullanıcıya ulaşan yapım 90 ülkenin listelerinde de zirveye yerleşmişti. Yapım, toplam 1,65 milyar saatlik izlenmeyle tüm zamanların en çok izlenen Netflix içeriği oldu. Dizi Gotham Ödülleri ve Altın Küre dahil olmak üzere birçok ödül aldı.

Squid Game, birçok sansasyonel olayda da başrol oynadı. Twitter paylaşımlarından müziğe, YouTube içeriklerinden oyunlara birçok alanda etkisini sürdürüyor. Son olarak Güney Kore yapımını Kuzey Kore’ye kaçak yollarla sokmaya çalışan bir kişi idam edilmişti.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

kültür sanat haberleri Dünya haberleri