"Mucize Doktor" 16. bölüm: Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya

Mucize Doktor, 16. bölümüyle izleyici karşısında. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya kalıyor...

Mucize Doktor, 16. bölümüyle ekranda: 

Balo gecesi Ali ile dans ettikten sonra Nazlı, sonunda ona karşı duyduğu hislerle yüzleşmek zorunda kalır ama bu herkes için göründüğünden çok daha zordur.  

"Mucize Doktor" 16. bölüm: Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya - Resim : 1

Ali, Nazlı'daki değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üzerine Nazlı'ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir.  

Beliz, Ferman'dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir ama ayrılık hiç de Beliz'in sandığı kadar pürüzsüz değildir.  

"Mucize Doktor" 16. bölüm: Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya - Resim : 2

Hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya kalır. 

"Mucize Doktor" 16. bölüm: Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya - Resim : 3

Pınar Bulut ile Onur Koralp'in popüler Amerikan draması The Good Doctor'dan uyarladığı Mucize Doktor'da kadro şu isimlerden oluşuyor: Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan.  

MF Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse Yusuf Pirhasan...

"Mucize Doktor" 16. bölüm: Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya - Resim : 4

Mucize Doktor fragmanlar yerli diziler