Morbius konusu ne? Morbius Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Aleyna Tilki Kültür Sanat haberleri
Morbius konusu ne? Morbius Türkiye'de ne zaman çıkacak?

Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı Morbius için geri sayım devam ediyor. En son Aleyna Tilki'nin Morbius'un Londra prömiyerine katılmasıyla Türkiye'de de gündem konusu olan Marvel karakterinin yapımı merak konusu olmuş durumda. İşte Morbius hakkında merak edilenler...

Yeni Marvel filmi Morbius'un başrol oyuncusu Jared Leto, filmin Londra'da düzenlenen prömiyerine katıldı. Prömiyere giden genç şarkıcı Aleyna Tilki, Leto ile kırmızı halıda poz verdi. Oyuncuyla kırmızı halıda fotoğraf çekilirken görülen Tilki, sosyal medya hesabından o anların videosunu paylaştı. Kırmızı halıda beyaz bir büstiyer ve düşük bel bir kot pantolon tercih eden Tilki, paylaştığı video ile büyük ses getirdi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Morbius yapımı merak edilen konular arasında yer aldı. İşte Morbius hakkında merak edilenler...

morbius aleyna tilki

MORBİUS KONUSU NE?

Nadir bir kan bozukluğu olan ve aynı kaderi çeken başkalarını da kurtarma konusunda son derece kararlı olan Dr. Morbius, umutsuz bir şekilde tehlikeli bir kumar oynamaya çalışır. İlk başta radikal bir başarı gibi görünen şey, kendisini hastalıktan potansiyel olarak daha kötü bir çare olarak ortaya çıkarır.

MORBİUS NE ANLATIYOR?

Morbius, çizgi romanlarda Spider-Man evrenin karakterlerinden biri olan ve musdarip olduğu kan hastalığına deva bulmaya çalışırken insanüstü-yarı vampir bir varlığa dönüşen bilim insanı Dr. Michael Morbius'un hikâyesini anlatıyor.

MORBİUS NE ZAMAN ÇIKACAK?

Birden fazla gecikmeyle karşı karşıya kalan Morbius, pandeminin kurbanı oldu. En son Ocak 2022'de derken bir kez daha ertelendi, 28 Ocak tarihinden 1 Nisan 2022'ye ertelendi.

MORBİUS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jared Leto - Dr. Michael Morbius: Vampirimsi yarasa DNA'sı ile kendini tedavi etmeye çalışan nadir bir kan hastalığından mustarip Nobel Ödüllü bir biyolog, olağan ve insanlık dışı özellikler ile yetenekler geliştirdiğini gören bir vampirizmden etkileniyor. Sonuç olarak, fiziksel görünümü ve ruh sağlığının en kötüsü için kademeli olarak bozulması oluyor.

Charlie Shotwell - Michael Morbius'un gençliği rolündedir.

Adria Arjona - Martine Bancroft: Morbius'un nişanlısıdır.

Matt Smith - Loxias Crown: Morbius'un arkadaşı ve aynı nadir kan hastalığından mustarip meslektaşı.

Tyrese Gibson - Simon Stroud: Morbius'u avlayan bir FBI ajanı.

Jared Harris: Morbius'un akıl hocası rolünde.

Al Madrigal - Alberto Rodriguez: Stroud'un FBI ortağı, o da Morbius'u avlıyor.

Ek olarak Michael Keaton, Morbius'un bir tanıdığı olarak rol aldı. İsmi henüz açıklanmadı, ancak karakter isminin Adrian Toomes olması planlanıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Marvel Aleyna Tilki Jared Leto