Mike Tyson'dan itiraf: "Kokainden uçtuğum için 'Felekten Bir Gece'de oynadığımın farkında değildim"

Mike Tyson'dan itiraf: "Kokainden uçtuğum için 'Felekten Bir Gece'de oynadığımın farkında değildim"

Eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson'dan ilginç bir açıklama geldi. Tyson, o dönemde kokainden "uçtuğu" için 2009 tarihli The Hangover (Felekten Bir Gece) filminde rol aldığının farkında değilmiş... 

Zack Galifianakis'le Bradley Cooper'ın başrollerde olduğu komedi filmi The Hangover (Felekten Bir Gece), arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört kafadarın sarhoş oldukları gecenin sabahında hiçbir şey hatırlamadan uyanmalarıyla yaşanan olayları mizahi bir dille anlatıyordu. Üstelik damat da sırra kadem basmıştı.

Filmde geçen olayların gerçeğini Mike Tyson bizzat yaşamış. 

2009 tarihli Felekten Bir Gece'de kendini oynayan eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu, o günlerde alkol ve uyuşturu yüzünden hiç ayık gezmediği için filmde nol aldığının bile farkında değilmiş. 

Mike Tyson'dan itiraf: "Kokainden uçtuğum için 'Felekten Bir Gece'de oynadığımın farkında değildim" - Resim : 1

Yahoo! Sports'a konuşan Tyson, rolünü dışarı çıktığı bir gece filmin yıldızlarına rastlayıp ertesi gün vizyona gireceğini duyduğunda fark ettiğini söyledi.

Tyson, "Onlarla gece kulübünde denk geldik. Zach 'Filme seninle birlikte çıkacağız,' dedi. Ben de 'Öyle mi?' dedim. 'Ne zaman?' O da 'yarın,' yanıtı verdi. Bilmiyordum çünkü o sıralar alkol ve sigara kullanıyordum, uyuşturucu kullanıyordum, o yüzden filmde yer aldığımı bilmiyordum," dedi.

Filmin en meşhur sahnesinde boksör, Zach Galifianakis'in karakteri Alan'ı bir yumrukla yere seriyordu.

Tyson, 2011'de devam filmi The Hangover Part II'da da (Felekten Bir Gece Daha) rol almıştı...
 

Mike Tyson