Melisa Şenolsun: "Aşkı henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim"

Melisa Şenolsun: "Aşkı henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim"

Son olarak Atiye dizisinde izleyici karşısına çıkan Melisa Şenolsun, kusurlu güzellikleri sevdiğini söyledi. Konu aşk olduğundaysa genç oyuncu, "Tanımlayabilecek kadar çok aşk sığdırmadım hayatıma. Henüz aşkı tam anlamıyla çözebilmiş değilim," diyor.

Genç kuşağın yükselen oyuncularından Melisa Şenolsun, Elle dergisine kapak oldu.

Son olarak Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün başrolleri paylaştığı Netflix dizisi Atiye'de Atiye'nin (Beren Saat) kız kardeşi Cansu karakterine hayat veren oyuncu, senaryonun mistisizmini sevdiğini söylüyor.

Melisa Şenolsun: "Aşkı henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim" - Resim : 1

Cansu kadar olmasa da enerjisi yüksek bir insan olduğunu belirten Şenolsun, "Cansu, özgür kalabildiğim ve içinde dans edebildiğim bir roldü.  Sevdiklerine bağlılığı ve koruyuculuğu açısından da benziyoruz. Benim de ablam var. Biri ona zarar vermek isterse tıpkı Cansu gibi ben de onu korumaya geçerim," diyor. 

Melisa Şenolsun: "Aşkı henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim" - Resim : 2

"OYUNCU OLMASAYDIM..."

Dümdüz ve tek boyutlu bir karakterden ziyade özgürlüğüne düşkün, ters köşeleri bulunan, ne yapacağı belli olmayan ve her an her şekilde davranmaya meyilli bir karakteri oynamanın daha keyifli olduğunu vurguluyor Şenolsun.

Peki oyuncu olmasaydı? Melisa Şenolsun bu soruya şöyle yanıt veriyor: "Doğayla iç içe olmayı ve dünyayı gezmeyi çok seviyorum. İlk defa gördüğüm bir şehrin enerjisi beni bir anda değiştirebiliyor. Meditasyon ve psikolojiye olan ilgim dışında çizim yapıyorum. Yaratıcı işler hoşuma gidiyor. Oyuncu olmasaydım ressam ya da dansçı olurdum."

Melisa Şenolsun: "Aşkı henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim" - Resim : 3

Ve aşk...

Şenolsun aşk konusunda "Tanımlayabilecek kadar çok aşk sığdırmadım hayatıma. Henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim aşkı," diyor...

Melisa Şenolsun: "Aşkı henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim" - Resim : 4

Atiye Melisa Şenolsun