Mehmet Kurtuluş, Netflix dizisi "Into the Night"ın kadrosunda

Mehmet Kurtuluş, Netflix dizisi "Into the Night"ın kadrosunda

Mehmet Kurtuluş, Netflix'in Belçika yapımı ilk orijinal dizisi Into the Night'da rol alacak. Senaryosunu Kurtuluş'un da rol aldığı Hakan: Muhafız ve Narcos ile tanınan Jason George'un kaleme aldığı dramanın çekimleri başladı.

Netflix, 1 ay önce onay verdi, çekimler ekim başında başladı.

Platformun Belçika yapımı ilk orijinal dizisi Into the Night'ın kadrosu, dünya karmasını andırıyor. Belçikalıların yanı sıra Fransız, Alman, İtalyan, Polonyalı ve Rus oyuncular kadroda. Aralarında Türkiye'den de bir isim var: Mehmet Kurtuluş.

Yola altı bölümlük mini dizi olarak çıkan Into the Night'ın senaryosunu Mehmet Kurtuluş'un da oyuncuları arasında yer aldığı Netflix'in ilk yerli dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) ve Narcos'la tanınan Jason George kaleme aldı. George, aynı zamanda dizinin idari yapımcısı. 

Güneşle bağlantılı ani bir olay sonrası gezegenimizin yaşam kaynağı, yoluna çıkan her şeyi yutmaya başlıyor. Dizide Brüksel'den batıya doğru gece uçuşu yapmaya hazırlanan bir grup "şanslı" yolcunun ve ekibin başından geçenler anlatılıyor.

Mehmet Kurtuluş, Netflix dizisi "Into the Night"ın kadrosunda - Resim : 1

Mehmet Kurtuluş'a dönersek; Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmi ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem'deki performansıyla dikkat çeken oyuncu, dizide Ayaz karakterini canlandıracak.

Into the Night'ın 2020'de yayınlanması planlanıyor.

Netflix Into the Night Netflix Türkiye dizi Hakan: Muhafız