Matt LeBlanc'ın açıklamasına göre "Friends özel buluşması" kayda alındı

koronavirüs
Matt LeBlanc'ın açıklamasına göre "Friends özel buluşması" kayda alındı

Koronavirüs tehdidi yüzünden Friends ekibinin yeniden buluşacağı çekimlerin ertelendiği haberi gelmişti ama dizinin yıldızlarından Matt LeBlanc'ın açıklamasına göre buluşma gerçekleşti ve çekim yapıldı. Çekimin ne zaman yapıldığına dair bir bilgi yok...

Aylardır, hatta yıllardır beklenen büyük buluşmanın koronavirüs salgını yüzünden bir süre daha gecikeceği bilgisi, mart ortasında basınla paylaşılmıştı. 

Çekimlerin ne zaman yapılacağına muammaydı ama Friends ekibinin tam kadro katılacağı özel bölümün kayıt altına alındığı bilgisi geldi. 

Açıklamayı yapan dizinin yıldızlarından Matt LeBlanc'dan başkası değil.

The Kelly Clarkson Show'a konuk olan oyuncu, özel bölümün akıbeti sorulunca çekimin yapıldığını doğruladı.

Bir senaryoya bağlı kalmadan çekilecekti sözkonusu bölüm, LeBlanc bunu da doğruladı, "Altımız buluşup eski güzel günlerden konuştuk," dedi. 

Oyuncu, çekimin nerede ve ne zaman yapıldığına dair bir bilgi vermedi. 

Friends özel bölümü, HBO'nun mayıs ayında açılması öngörülen yeni dijital platformu HBO Max'de yayınlanacak.

1994-2004 yılları arasında 10 sezon boyunca evlerimize konuk olan Friends'de Matt LeBlanc ile birlikte Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry ve David Schwimmer rol alıyordu.

HBO, geçen yılın sonlarına doğru Netflix'i safdışı ederek efsanevi sitcom'un yayın haklarını milyonlarca dolar ödeyerek satın almıştı. Dizinin 236 bölümü, mayıs ayından itibaren HBO Max'de olacak... 


koronavirüs Friends Matt LeBlanc Friends özel buluşması Friends reunion