Masum 370. Bölüm İzle

Dizi Haberleri Masum
Masum 370. Bölüm İzle

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Masum'un 370. bölümü 27 Mart 2021 Cumartesi günü yayınlandı. İşte Masum dizisinin 370. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Masum 370. bölüm izle.

Masum dizisinin 370. bölümü Kanal 7'de 27 Mart Cumartesi günü yayınlandı.

Masum 369. bölümde ne olmuştu?

Daram’ın Mira’ya karşı bir şeyler hissetmeye başladığını anlayan Gora hemen önlem alır. Mira ise Gora’nın yaptıklarından sonra kendine gelemez. Daram onun bu halini görünce Mira’ya yardımcı olmaya çalışır. Daram sayesinde kendisini güçlü hisseden Mira içindeki öfkeyi boşaltmak için eşyalara vurmaya başlar. Onun bu halinden korkan Gora yaptıklarının ortaya çıkmaması için dua eder. Öte yandan Kokila bir plan yapar ve Urmila’nın Gora’nın evine yerleşmesini sağlar. Mira Kokila’nın bu planını anlayacak mı?

Masum 370. Bölümde ne oldu?

Mira, Gora’nın yaptıklarından sonra onu affetmez ve ona karşı plan yapmaya başlar. Gora’nın evine yerleşen Urmila ise onu tehdit eder. Karşısında dişli bir rakip olduğunu anlayan Gora tedirgin olur. Öte yandan Madu Gopi’yi Ahem’den ayırmaya çalışır. Bunun için Kokila’yı da tuzağına düşürmeye çalışan Madu planını adım adım uygular. Urmila’yla baş etmeye çalışan Gora onun odasına gider ve Urmila’nın elektrik akımına kapılmasını sağlar. Olanları duyan Mira Daram’ı çağırır ve Urmila’nın odasına girer. Mira Urmila’yı zamanında kurtarabilecek mi?

Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

MASUM DİZİSİNİN KONUSU

Evlilikleri süresince birçok probleme göğüs geren Ahem ve Gopi’nin romantik öyküsü Masum ile izleyiciye aktarılıyor.

Başrollerini Devoleena Bhattacharjee ve Muhammed Nazım’ın üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 15.20’de Kanal 7’de…

Birbirlerine kör kütük aşık olan Gopi ve Ahem’in hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Ahem için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Ahem, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. İlk başta zorunluluk olan bu evlilik daha sonra her iki genç için de büyük bir aşka dönüşür.

MASUM 370. BÖLÜM İZLE

Masum dizisinin 370. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel

MASUM 370. BÖLÜM FRAGMANI

Masum son bölüm izle Masum dizisi dizi haberleri kanal 7 dizileri dizi izle kanal 7 izle bedava dizi izle masum dizisi kanal 7 hint dizileri masum yeni bölüm izle Masum son bölüm izle