Magaret Atwood yazdı; "The Handmaid's Tale"in devam romanı "The Testaments" de TV'ye geliyor

Magaret Atwood yazdı; "The Handmaid's Tale"in devam romanı "The Testaments" de TV'ye geliyor

MGM ve Hulu, Margaret Atwood'un 10 Eylül'de çıkacak yeni romanı "The Testaments"i TV'ye uyarlamak için çalışmaya başladı bile. "The Testaments"de öykü, "The Handmaid's Tale"in 15 yıl sonrasında geçiyor, şimdilik bildiğimiz bu...

Yaşayan en büyük yazarlardan Margaret Atwood sözünü tuttu, "The Handmaid's Tale"in devam romanını hazırladı. Yazması hem uzun hem de kısa oldu diyebiliriz. Kısa oldu, zira açıklama geldikten sonra üzerinden çok zaman geçmedi. Atwood'un The Testaments adını verdiği roman, önümüzdeki hafta piyasada olacak. 

Uzun sürdü zira 80 yaşına girmek üzere olan Kanada doğumlu yazar, ilk kitap The Handmaid's Tale"i yazdığında tarihler 1985'i gösteriyordu. 

Sürecin aniden hızlanmasında tabii ki kitaptan uyarlanan Hulu dizisinin büyük başarısı önemli bir etkendi. Nihayetinde taraflar oturdu ve anlaşma sağlandı. 

Yapımcılar, distopya klasiği The Handmaid's Tale'in devamını anlatan The Testaments'i televizyona aktarmak için romanın piyasaya çıkmasını bile beklemedi. Dizinin koordinatörüyle görüşmeler halen sürüyor. 

Magaret Atwood yazdı; "The Handmaid's Tale"in devam romanı "The Testaments" de TV'ye geliyor - Resim : 1

The Testaments'de öykü, The Handmaid's Tale'in 15 yıl sonrasında geçiyor, şimdilik bildiğimiz bu.

Emmy ödüllü The Handmaid's Tale ise, 4. sezonuna hazırlanıyor. Yeni sezon, 2020 için planlanıyor. Bu hızla giderse belki "kardeşi" de ona ayak uydurur, kim bilir... 

The Testaments The Handmaid's Tale Margaret Atwood Hulu MGM