Macaulay Culkin: "Bana bir şey yapmadı, başkasına yaptığını da görmedim"

Macaulay Culkin: "Bana bir şey yapmadı, başkasına yaptığını da görmedim"

Evde Tek Başına'nın çocuk yıldızı Macaulay Culkin, Michael Jackson ile ilişkisi hakkında konuştu. Oyuncu, çocuklara cinsel tacizle suçlanan "Popun Kralı"nın kendisine bir şey yapmadığını, başkasına da bir şey yaptığını görmediğini söyledi.

Evde Tek Başına serisiyle üne kavuşan geçmişin çocuk yıldızı Macaulay Culkin, Esquire dergisine verdiği röportajda bir dönem çok yakınında olduğu Michael Jackson'la ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Macaulay Culkin: "Bana bir şey yapmadı, başkasına yaptığını da görmedim" - Resim : 1

"Popun Kralı"nın 1991 tarihinde çıkan Black and White şarkısına çektiği klipte rol alan Culkin, sonrasında Jackson'la dost olmuştu. 1980 doğumlu oyuncu, çocuklara cinsel tacizle suçlanan Michael Jackson'ın o dönemde kendisine bir şey yapmadığını belirtti.

Culkin şöyle konuştu: Bana asla bir şey yapmadı. Gerçek bu..."

Oyuncu, Jackson'ın kimseye uygunsuz bir şekilde yaklaştığına da şahit olmadığını ekledi.

Bir dönem kendini uyuşturucuya verip sinemadan uzaklaşan Macaulay Culkin, uzun yıllar sonra 2019'da Changeland adlı filmle setlere dönmüştü.

Artık 40 yaşında olan oyuncunun bu konu hakkında da söyleyecekleri vardı: "Ateşle oynadım, herhalde durumu ifade etmenin en iyi yolu bu."

Macaulay Culkin, sinemaya döndüğü Changeland filminden rol arkadaşı Brenda Song ile (altta, solda) evlenmeye hazırlanıyor.

Macaulay Culkin: "Bana bir şey yapmadı, başkasına yaptığını da görmedim" - Resim : 2

Macaulay Culkin Michael Jackson