Kuruluş Osman'da heyecanlandıran sahne! Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

Kuruluş Osman'ın son bölümündeki ''Bu tarihi vazifede yalnız olmayacaksın. Kendi kanından. Kendi canından birisi olacak'' sözleri merak uyandırdı. Akıllara Ertuğrul Bey geri mi dönecek?' sorusu geldi. İşte Kuruluş Osman 19. bölüm fragmanı

Başrollerini Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Kuruluş Osman'ın son bölümünde Osman Bey'e verilen görevde "Bu tarihi vazifede yalnız olmayacaksın. Kendi kanından. Kendi canından birisi olacak" sözleri akıllara "Ertuğrul Bey Kuruluş Osman'a geri mi dönüyor?" sorusunu getirdi. 

Kuruluş Osman'da heyecanlandıran sahne! Ertuğrul Bey geri mi dönüyor? - Resim : 1

KURULUŞ OSMAN 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman, merakla beklenen 19. yeni bölümüyle 29 Nisan Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. Kuruluş Osman'da Alişa ve Dündar'a karşı Osman Bey ve Balgay zorunlu bir ittifak yapmak zorunda kaldı. Osman Bey ile ittifak yapan Balgay ise gerçek niyetini adamlarına açıkladı. Anlaşmaya rağmen düşmanlığını sürdüren Balgay'ın "Osman ya bize biat edecek yada eceline" sözleri dikkat çekti.

Kuruluş Osman'da heyecanlandıran sahne! Ertuğrul Bey geri mi dönüyor? - Resim : 2

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geyhatu'nun Bizans prensesi Adelfa ile evlenmesine mani olarak Moğol-Bizans ittifakına engel olan Osman Bey, Geyhatu'yu arkasına alan Alişar ve Dündar'ın ittifakına karşılık Balgay'la birlikte hareket etmek zorunda kalır. Aksakallılarla buluşan Osman, Moğol-Bizans ittifakındaki yeni gelişmeleri öğrenirken, Kayı uluğlarından biri olan yeni yoldaşının müjdesini de alır.

Dündar, Alişar'la yaptığı plan uyarınca Kayı Obası'na giderek Gündüz Bey'den af diler. Osman Bey, Prenses Adelfa'yı koruma görevini Bala Hatun'a verir.

Osman Bey; Moğol-Bizans ittifakının yeni hamlesine karşılık verip Geyhatu'yu arkasına alan Alişar ve Dündar'ın kurduğu oyunu bozabilecek mi? Gündüz Bey, af dileyen Dündar'a nasıl yanıt verecek? Bala Hatun ve Prenses Adelfa arasında neler yaşanacak? 

Kuruluş Osman