"Kurşun", 5. bölümüyle izleyici karşısında

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Kurşun, 5. bölümüyle ekranda. Kadrosuna Ünal Silver ve Mehmet Yılmaz Ak'ın katıldığı dizinin yeni bölümünde Savcı Orhan Atmaca, Nuri Kargı ile Kerim Paşa'nın tuzağına düşüyor ve...

Kurşun'da sıra 5. bölümde: 

Nuri Kargı'nın bir ailesi ve bir kızı olduğunu öğrenen Savcı Orhan Atmaca, artık düşmanının da bir zaafı olduğunun farkındadır.

Ancak o harekete geçemeden Nuri Kargı ile Kerim Paşa, ikinci Hasan'ın cinayetini Orhan Atmaca'nın üzerine atmaya çalışacaktır. 

"Kurşun", 5. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Bir kaosun ortasında kalan Orhan'la Leyla'nın birbirlerine tutunmaktan başka çareleri yoktur. 

Bu süreçte Leyla, Orhan Atmaca ile ilgili büyük bir haberi manşete taşıyarak bütün dikkatleri üzerine çeker. Orhan'ın yanlış kararlar almasını engellemek için gerekirse babasıyla bile işbirliği yapmaya razıdır. 

"Kurşun", 5. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Gülce ise âşık olduğu adam için karanlık sulara girmekten çekinmez ama hamlesi, onu bir seçim yapmak zorunda bırakacaktır. 

"Kurşun", 5. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Most Production imzalı Kurşun'da başlıca rolleri Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu üstleniyor. 

"Kurşun", 5. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümden itibaren Ünal Silver, Savcı Orhan Atmaca'nın savaştığı yapının gerçek "1 numarası" Kerim Paşa rolüyle, Mehmet Yılmaz Ak da Gülce'nin cezaevindeki sevgilisi Vural karakteriyle kadroya katılıyor...

Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar'ın senaryosunu kaleme aldığı dönem dizisinin yönetmenleriyse Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel. 

"Kurşun", 5. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 5

Engin Altan Düzyatan Burçin Terzioğlu Ünal Silver Mehmet Yılmaz Ak fragmanlar dizi yerli diziler