Koronavirüsü yenen Marianne Faithfull'dan sağlık çalışanlarına teşekkür: "Hayatımı kurtardınız"

koronavirüs
Koronavirüsü yenen Marianne Faithfull'dan sağlık çalışanlarına teşekkür: "Hayatımı kurtardınız"

Britanyalı şarkıcı ve söz yazarı Marianne Faithfull, koronavirüsü yendi. 22 gün hastanede yatan Faithfull, taburcu olurken hayatını kurtaran sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu...

Rock tarihine yön veren isimlerden Britanyalı şarkıcı ve söz yazarı Marianne Faithfull, koronavirüse karşı mücadelesinden galip çıktı. 

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir hastanede 22 gündür tedavi görüyordu Faithfull,

Dün sevindirici haber geldi. 

Faithfull, hem koronavirüsü hem de zatürreyi yenmişti.

Hastaneden taburcu olurken sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu sanatçı. "Şüphesiz ki hayatımı kurtardınız," mesajını paylaşan Faithfull, hayranlarına da destekleri için teşekkür etti.

73 yaşındaki şarkıcı, yıllar içinde pek çok rahatsızlık atlattı. Hepatit C ve meme kanserini yendi. 70'li ve 80'li yıllar boyunca madde bağımlılığıyla mücadele etti.

Koronavirüsü yenen Marianne Faithfull'dan sağlık çalışanlarına teşekkür: "Hayatımı kurtardınız" - Resim : 1

Marianne Faithfull, büyük aşkı Mick Jagger ile birlikte...

İlk kez 1964'te henüz 16 yaşındayken Rolling Stones şarkısı As Tears Go By ile listelere giren, Rolling Stones'un kurucularından Mick Jagger ile yaşadığı çalkantılı aşk yüzünden yıllar boyunca manşetlerden düşmeyen Marianne Faithfull, eroin bağımlılığıyla geçen uzun bir dönemin ardından 1979 yılında Broken English albümüyle tekrar sahnelere dönmüştü.  

Sesi ve yorumuyla tüm zamanların en özel rock vokalleri arasında yer alan Faithfull, 2000'li yıllarda aralarında Beck, PJ Harvey ve Nick Cave'in de olduğu kendisinden etkilenen pek çok müzisyenle de ortak çalışmalar yürüttü.  

Halen de sahneleri terk etmiş değil...

Marianne Faithfull koronavirüs