Koronavirüs salgınında son durum: Britanyalı oyuncu Idris Elba'nın testi de pozitif çıktı

koronavirüs

Dün Ukraynalı oyuncu Olga Kurylenko koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu, akşam Idris Elba'dan haber geldi: Testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden bir videoyla paylaşan aktör, "Panik yapmayın, evde kalın," mesajı verdi...

Son dönemin en başarılı isimlerinden biri o. 

İngiliz polisiyelerinin iyi örneklerinden Luther dizisiyle büyük çıkışını yapan, ardından Thor serisi, Stephen King uyarlaması Kara Kule ve son olarak Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filmleriyle sinema kariyerine ağırlık veren Idris Elba, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

Twitter hesabından bir video yayınlayan oyuncu, geçen cuma temasta olduğu birinin testinin pozitif çıkması üzerine hemen kendini tecrit altına aldığını, kendi testininse yeni geldiğini belirtti. "Bu tabii ki berbat bir durum," diyen Elba'nın açıklaması şöyle: "Kendimi iyi hissediyorum. Herhangi bir belirti de göstermiyorum ama bu ihtimal belirdiğinden beri kendimi tecrit altına aldım. Lütfen siz de evde kalın. Durumum hakkında sizi bilgilendirmeyi sürdüreceğim. Panik yapmayın."  

Game of Thrones'daki Tormund rolüyle tanınan Kristofer Hivju da koronavirüs testi pozitif çıkan oyunculardan biri. Ailesiyle birlikte kendini Norveç'teki evine kapatan Hivju, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "İyi durumdayız. Sadece bende hafif soğuk algınlığı semptomları var. Bu vesileyle herkesi uyarmak isterim: Lütfen dikkatli olun, ellerinizi yıkayın, insanlara yaklaşmayın, kendinizi tecrit edin. Sağlıcakla kalın." 

Koronavirüs salgınında son durum: Britanyalı oyuncu Idris Elba'nın testi de pozitif çıktı - Resim : 1

Olga Kurylenko koronavirüs Idris Elba Kristofer Hivju