Koronavirüs günlerine geçmişe rağbet arttı: Eski diziler birer birer ekrana dönüyor

koronavirüs
Koronavirüs günlerine geçmişe rağbet arttı: Eski diziler birer birer ekrana dönüyor

Koronavirüs salgını nedeniyle hayat durma noktasına gelince TV kanalları eski defterleri açmak zorunda kaldı! Yayınlandıkları dönemin önemli dizileri peş peşe geri dönüyor. Son örnek, bu akşam ilk bölümünden itibaren yeniden ekrana gelecek Kuzey Güney...

TRT, bir dönemin fenomen dizilerinden Ferhunde Hanım ve Kızları'nı raftan indirdi, Yeditepe İstanbul yolda.

Star TV, yine yayınlandığı dönemde büyük ilgi çeken Vahide Perçin, Cansu Dere ve Beren Gökyıldız'lı güçlü uyarlama Anne'yi yeniden akışına aldı. 

Koronavirüs günlerine geçmişe rağbet arttı: Eski diziler birer birer ekrana dönüyor - Resim : 1

Kanal D ise önce Dudullu Postası'nı, ardından da bir başka fenomen Aşk-ı Memnu'yu sahaya sürdü. Sırada Beyaz Show bölümleri var. 

Bu akşama dönersek; bir dönemin efsanesi Kuzey Güney yeniden seyirciyle buluşuyor...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel'in paylaştığı, onlara Zerrin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Hazar Ergüçlü, Mustafa Avkıran, Turgay Kantürk ve Semra Dinçer gibi önemli isimlerin eşlik ettiği dizi, ilk bölümünden itibaren ekranda olacak.

Koronavirüs günlerine geçmişe rağbet arttı: Eski diziler birer birer ekrana dönüyor - Resim : 2

Yolları ayrı, hedefleri farklı, hedeflerine ulaşmak için izledikleri yöntemleri farklı, zıt karakterlere sahip, tek ortak noktaları aşkları Cemre olan iki kardeşin; Kuzey ile Güney'in hayatta var olabilmek için verdikleri zorlu mücadelenin öyküsünün anlatıldığı Kuzey Güney, çarşamba akşamları saat 22.45'de Kanal D'de... 

koronavirüs Kuzey Güney