Koronavirüs günlerinde "Ev Yapımı" dizi! Bu akşam başlıyor

koronavirüs

Fenomen dizi Seksenler'in ekibi, koronavirüs salgını yüzünden evde kalınan bu süreçte yeni bir diziyle seyirci karşısına çıkıyor. Oyuncular, Birol Güven imzalı Ev Yapımı dizisinde buluştu. İlk bölüm bu akşam yayınlanıyor...

Senaryosunu Birol Güven'in yazdığı, oyuncuların kendi evlerinde tamamen kendi imkânlarıyla çektiği Ev Yapımı dizisi, seyirciyle tanışıyor.

Rasim Öztekin'in sahnelerini eşi Esra Öztekin, Esra Öztekin'in sahnelerini de Rasim Öztekin çekti. Öztekin Ailesi, hem oyuncu hem kameraman hem ışıkçı hem de sesçi oldu.

Şoray Uzun, kendisi gibi oyuncu olan eşi Elçin Şoray'la üç oğlundan yardım aldı. 

Yine bir oyuncu olan Nihan Durukan'la evli Necmi Yapıcı'nın oğlu Emre Yapıcı'nın da sinema televizyon öğrencisi ve bir kısa filmci olması da bu eve büyük avantaj kazandırdı.  

Seksenler dizisinin senaristlerinden Murat Aras'ın aynı zamanda tecrübeli bir yelken belgeselcisi; Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş gibi oyuncuların içerik üreticisi olması, dizinin gerçekleşmesinde önemli etkenlerdi. 

Bu işe ilk defa soyunanlarsa teknik ekibin yönlendirmesiyle birkaç gün içinde önemli mesafe aldı. Berat Yenilmez'in eşi Seda Yenilmez, yönetmen oldu.  

Ev Yapımı, bu akşam saat 20.00'de TRT 1'de... 

Seksenler koronavirüs Birol Güven