Kız kardeşi koronavirüse yakalandı, Sharon Stone maske takmayanları suçladı

Kız kardeşi koronavirüse yakalandı, Sharon Stone maske takmayanları suçladı

Sharon Stone, koronavirüs önlemlerini gözardı edenlere veryansın etti. Virüse yakalanan kız kardeşi ve eşinin hastanede yaşam savaşı verdiğini belirten aktris, "Bunu maske takmayan sizlerden biri yaptı," dedi...

ABD'li aktris Sharon Stone, kız kardeşi Kelly ve eşinin koronavirüse yakalandığını Instagram hesabı üzerinden duyurdu. 

Kız kardeşinin hastane odasının fotoğraflarını paylaşan oyuncu, maske takmayanlara ateş püskürdü, "Bunu sizlerden biri yaptı," yazdı. 

Kız kardeşi koronavirüse yakalandı, Sharon Stone maske takmayanları suçladı - Resim : 1

Devamında kardeşinin lupus hastası olduğunu belirten Stone, "Onun bağışıklık sistemi yok. Gittiği tek yer eczane. Bulunduğu bölge Montana'da semptomlarınız yoksa test yapılmıyor ve sonuçlar için beş gün bekliyorsunuz. Bu odada yalnız kalmayı göze alabiliyor musunuz? Kendiniz ve diğerleri için maske takın. Lütfen," notunu düştü. 

Ardından bir de video yükledi Stone. 

Kız kardeşi koronavirüse yakalandı, Sharon Stone maske takmayanları suçladı - Resim : 2

Kardeşi ve onun eşi Bruce Singer'ın (üstte) durumunun kötü olduğunu, ikisinin de ölüm-kalım mücadelesi verdiğini anlatan Sharon Stone, Montana'da sağlık yetkililerine ve valiliğe ulaşmaya çalıştığını ama başarısız olduğunu söyledi. 

Stone, videosunun sonunda Demokrat Parrti'den seçim yarışına girecek Joe Biden ve Kamala Harris'e açık desteğini sunup herkesi oy kullanmaya çağırdı... 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????????????

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon Stone koronavirüs