"Kimse Bilmez", 16. bölümüyle izleyici karşısında

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri'nin üstlendiği Kimse Bilmez'de sıra 16. bölümde. Ali, bir kez daha geçmişiyle yüzleşirken Sevda, sevdiği adamı tehlikeden uzak tutmak için Uygar'ı vuruyor...

Kimse Bilmez, bu akşam 16. bölümüyle ekranda: 

Ali, hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yeniden yüz yüze gelir. Eski eşi Özlem, arkasındaki sır tablosuyla çıkagelmiştir. Ali'den yıllar önce saklanan şey, şimdi tam karşısındadır. 

"Kimse Bilmez", 16. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Özlem'le tanışan Sevda, bir yandan içindeki duygularla yüzleşirken bir yandan da Ali'nin oğlunun hayatta olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşar. 

Pilot, her şeyi arkasında bırakmak ister ama bu o kadar kolay olmayacaktır. 

"Kimse Bilmez", 16. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorundadır. Pilot'un mafya olduğunu öğrenen İlhan, kızını ondan uzaklaştırmak için bu ilişkiye karşı çıkar. 

Sevdiği adamı tehlikeden uzak tutmak isteyen Sevda ise, tetiği çekip Uygar'ı vurur.

"Kimse Bilmez", 16. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Senaryosu Hasan Burak Kayacı'ya ait Baba Yapım imzalı Kimse Bilmez'in yönetmenleri Kartal Çidamlı ile U. Hakan Eren. 

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Ferdi Kurtuldu, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Adnan Biricik, Beran Özel, Asya Taşkın ve Sevtap Özaltun başlıca rolleri üstlendiği diziye bu bölümden itibaren kariyerinde 50 yılı geride bırakan Fatma Karanfil'in de katıldığını belirtelim...

"Kimse Bilmez", 16. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

Keremcem Özgü Kaya dizi fragmanlar