Kevin Spacey'den tartışılacak açıklama, kendini işinden olan milyonların durumuyla kıyasladı

Kevin Spacey'den tartışılacak açıklama, kendini işinden olan milyonların durumuyla kıyasladı

Hakkındaki cinsel taciz iddiaları sonrasında ortadan kaybolan Kevin Spacey, tartışılacak bir açıklamayla gündemde. Oyuncu, kara listeye alınmasını koronavirüs günlerinde işinden olan milyonların durumuyla kıyasladı...

Birkaç tuhaf yayın dışında uzun süredir sessizliğini koruyan ABD'li aktör Kevin Spacey, korona günlerinde yaptığı açıklamayla yeniden gündem oldu. 

Çok sayıda kişinin cinsel tacizle suçladığı oyuncu, 2018 yılının sonlarından beri pek ortada yoktu, koronavirüs salgını yüzünden işinden olan milyonlarca kişiyle empati kurayım derken çok tartışılacak sözler döküldü ağzından. 

Bir podcast yayınına bağlanan Spacey, hakkındaki suçlamalar sonrası kara listeye alınmasını işsiz kalanların durumuyla karşılaştırdı.  

Tam olarak şu cümleleri kurdu oyuncu: "Dünyanızın aniden durmasının nasıl bir şey olduğunu anlayabilirim. Çok farklı neden ve koşullardan kaynaklansa da yaşanacak duygusal savaşın neredeyse aynı olacağına inanıyorum."

Devamında da "Size işe geri dönemeyeceğiniz veya işinizi kaybedebileceğiniz ve bunun üzerinde kesinlikle kontrol sahibi olmadığınızın söylenmesinin nasıl bir duygu olduğunu bilirim," dedi Spacey. 

Aktörün son cümlesi de şu oldu: "İçinde bulunduğumuz bu yıkıcı zamanı daha da kötü hale getirmek istemem, yaşananları fırsat olarak görmenizi ve bunu olumlu bir duruma çevirmenizi teşvik edebileceğimi umuyorum." 

Kevin Spacey koronavirüs