Kerem Bürsin'le Hande Erçel'i buluşturan yeni dizi "Sen Çal Kapımı", seyirciye merhaba diyor

Yeni dizi Sen Çal Kapımı, bu akşam ekran serüvenine başlıyor. Romantik komedide Kerem Bürsin'le Hande Erçel başrollerde...

Yaz ekranının iddialı dizilerinden Sen Çal Kapımı, ilk bölümüyle seyirci karşısında.

Dizinin genel konusu şöyle: Eda Yıldız (Hande Erçel), üniversitede bölüm birincisiyken son seneyi yurtdışında okumak üzere burs kazanmış fakat son anda bursu kesilince hayatı altüst olmuştur. Üniversiteden atılır. Aylar boyunca bursunu kesen Serkan Bolat'a (Kerem Bürsin) ulaşmaya çalışır ama onunla görüşemez. Halasının yanında çiçekçilik yapmaya başlar. Bir gün Serkan Bolat'ın konuşma yapacağı yeri öğrenince onunla yüzleşmek için karşısına çıkar. Birbirlerine duydukları nefret çok açıktır ama bir yandan da aralarında karşı konulmaz çekim oluşacak ve bu durum, onları uzun süre oynamak zorunda kalacakları bir oyuna sürükleyecektir.

Kerem Bürsin'le Hande Erçel'i buluşturan yeni dizi "Sen Çal Kapımı", seyirciye merhaba diyor - Resim : 1

Kerem Bürsin'le Hande Erçel'in başrolleri paylaştığı, onlara Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimlerin eşlik ettiği Sen Çal Kapımı'nın senaryosu Ayşe Üner Kutlu'ya ait.

MF Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse Ender Mıhlar...

Kerem Bürsin'le Hande Erçel'i buluşturan yeni dizi "Sen Çal Kapımı", seyirciye merhaba diyor - Resim : 2

 

Sen Çal Kapımı Kerem Bursin Hande Erçel yeni dizi