Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'u Matrix'e döndüren senaryo ve öykünün gücü olmuş

Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'u Matrix'e döndüren senaryo ve öykünün gücü olmuş

Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'un uzun yıllar sonra Matrix serisine dönmesinin nedeni belli oldu. Neo ile Trinity'yi etkileyen, yönetmen Lana Wachowski'nin incelikli senaryosu ve onunla birlikte sunduğu öykü olmuş...

Üçüncü Matrix filmi Revolutions, ikinci film Reloaded ile vizyona girdiğinde yıl 2003'tü.

Serinin hayranları, yeni bir Matrix filmi için uzun yıllar beklemek zorunda kalacağını henüz bilmiyordu. 

Başroldeki Keanu Reeves'in de Neo rolüyle çok ilgilenmediği ortadaydı. Aktör, John Wick serisi dahil başka önemli projelerle meşguldü. Ta ki Lana Wachowski kendisine ulaşana kadar.

Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'u Matrix'e döndüren senaryo ve öykünün gücü olmuş - Resim : 1

Reeves, Empire dergisine verdiği röportajda neredeyse 20 yıl sonra Matrix'e dönmeyi kabul etmesinin sebebinin yeni filmin güçlü öyküsüyle incelikli senaryosu olduğunu açıkladı, Lana Wachowski'yi de övdü: "Onunla yeniden çalışmak heyecan verici bir deneyim. Gerçekten özel. Hikâye de öyleydi. Anlattıkları da anlamlıydı,"

Matrix'in Trinity'si Carrie-Anne Moss da, yine Empire'a yaptığı açıklamada Wachowski, David Mitchell ve Aleksandar Hemon'ın elinden çıkan senaryonun derinliğine bayıldığını ve çok heyecanlandığını söyledi. Aktris, o zamana kadar yeni bir Matrix filminin çekilebileceğini düşünmediğini de ekledi.

Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss'u Matrix'e döndüren senaryo ve öykünün gücü olmuş - Resim : 2

Matrix 4'in içeriğine ilişkin henüz bir ayrıntı paylaşılmış değil.

Eğer koronavirüs salgını yüzünden bir erteleme olmazsa Lana Wachowski'nin yönettiği, Reeves ve Moss'a Jada Pinkett Smith'ten Yahya Abdul-Mateen II'ya, Neil Patrick Harris'den Jessica Henwic'e pek çok önemli ismin eşlik ettiği The Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de sinemalara gelecek...

Keanu Reeves Carrie-Anne Moss Matrix Neo Trinity Lana Wachowski