"Kardeş Çocukları"nda sıra 19. bölümde

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerde olduğu Kardeş Çocukları, bu akşam 19. bölümüyle izleyici karşısında. Ümran'ın Adnan'ın kim olduğunu öğrenmesi tansiyonu yükseltiyor ve...

Kardeş Çocukları yine heyecanlı bir bölümle ekranda:

Annesini Saner Yalısı'nda bulmasıyla yıkılan Hayat'ın isyanı, Ümran için yıkıcı olur ama o hedefine kilitlenmiştir. Hayat, teyzesine sığınır.  

"Kardeş Çocukları"nda sıra 19. bölümde - Resim : 1

Ümran'ın yalıda kalmasını hazmedemeyen Umay, var gücüyle ablasına savaş açar.  

Aynı çatı altında olmak Ümran'la Yıldırım'ın küllenmek bilmeyen duygularını su yüzüne çıkarırken Ümran, hem Umay'ın hem de Lebriz'in hedefindedir.  

"Kardeş Çocukları"nda sıra 19. bölümde - Resim : 2

Umay ise Adnan'ın yakın markajındadır ve Yıldırım'ın bu durumu fark etmesiyle sular ısınır.  

Yıldırım'la Umay arasında başlayan Adnan gerilimi, Umay için kafa karıştırıcı bir hal alır. Umay, Adnan'ı Yıldırım'ın tepkisini çekmek için kullanmaya başlar.  

"Kardeş Çocukları"nda sıra 19. bölümde - Resim : 3

Annesinin Yıldırım'ın evinde personel olarak çalışmasını asla hazmedemeyen Hayat ise, Ümran'la köprüleri tamamen atar. 

Savaş'la Hayat arasındaki Mert krizi de büyümektedir. Savaş, Hayat'a olan duygularını bastırmakta zorlanırken Hayat, Savaş'ın tepkisine rağmen Mert'in gizli gündemlerinin peşine düşer.  

"Kardeş Çocukları"nda sıra 19. bölümde - Resim : 4

Ümran'ın Adnan'ın kim olduğunu öğrenmesi tansiyonu yükseltirken Reşat'la Savaş'ın sürpriz işbirliği, hem Umay'ı hem de Ümran ve Yıldırım cephesini alt üst edecek bir hal alır.

"Kardeş Çocukları"nda sıra 19. bölümde - Resim : 5

Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Kardeş Çocuklarında kadro şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Engin Alkan, Evrim Doğan, Cem Davran, Elif Çakman, Handan Yıldırım, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez. 

Gold Film imzalı dizinin yönetmeniyse Faruk Teber. 

Mehmet Aslantuğ Ayça Bingöl Nur Fettahoğlu Kardeş Çocukları fragmanlar dizi