"Kardeş Çocukları", 20. bölümüyle izleyici karşısında

Kardeş Çocukları, bu akşam 20. bölümüyle ekranda. Yeni bölümde Reşat, Hayat'ın Umay'ın kızı olduğunu öğreniyor ve Umay'ın ipini çekmek için harekete geçiyor. Yıldırım ise, Ümran'a doğru hayatının en büyük ve beklenmedik adımını atıyor.

Kardeş Çocukları'nın 20. bölümünde neler olacak birlikte bakalım: 

Ümran, Lebriz ve Yıldırım arasında yaşananların duygusal sarsıntısını atlatamadan hayatlarındaki Adnan gerçeğiyle yüz yüze kalır.

"Kardeş Çocukları", 20. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 1

Yıldırım'ın gösterdiği şiddetli tepkiyle birlikte Adnan'ın tüm dikkati, artık peşine düştüğü Ümran'ın üzerindedir. 

Ümran, Hayat'ı tehlikeden uzaklaştırmaya çalışırken Hayat, annesine tepkisi yüzünden Harmancı'da çalışmaya devam etmeye kararlıdır. 

"Kardeş Çocukları", 20. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 2

Ümran ile Umay bu kez de Adnan tehlikesi yüzünden karşı karşıya gelirken diğer yanda Hayat'tan şüphelenmeye başlayan Reşat, onun Umay'ın kızı olduğunu öğrenir ve Umay'ın ipini çekmek için harekete geçer. 

"Kardeş Çocukları", 20. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 3

Reşat'ın Savaş aracılığıyla yaptığı plan tıkır tıkır işleyip herkesi Saner Yalısı'nda bir araya getirirken Yıldırım, Lebriz ve Ümran arasındaki sessiz gerilim kimsenin beklemediği bir patlamaya dönüşür ve Yıldırım, Ümran'a doğru hayatının en büyük ve beklenmedik adımını atar.

"Kardeş Çocukları", 20. bölümüyle izleyici karşısında - Resim : 4

Senaryosu Sırma Yanık'a ait dizide başlıca rolleri Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Engin Alkan, Evrim Doğan, Elif Çakman, Handan Yıldırım, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez üstleniyor. 

Gold Film imzalı dizinin yönetmeniyse Faruk Teber. ..

Kardeş Çocukları dizi fragmanlar Mehmet Aslantuğ