Kara 5. Bölüm İzle Full Show TV Kara dizisi beşinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Arak Dizi Haberleri Show TV Dizi izle
Kara 5. Bölüm İzle Full Show TV Kara dizisi beşinci bölüm tek parça izle

Kara dizisinin beşinci bölümü 1 Şubat 2024 Perşembe günü Show TV'de yayınlandı. Kara'nın 5. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kara dizisi final bölümü izle linki.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kara dizisinin yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Kara'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Kara 5. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KARA 4. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kara, Rauf’u tam kalbinden vurduğu halde Zeynep’in işin içinde olması onu rahatsız eder. Kara, Rauf’un sakladıklarını bir bir ortaya çıkarırken, Zeynep, yaşananları araştırdıkça etrafındaki herkesin ondan bir şeyler sakladığını fark eder. Dağılmış ailesini tek tek bir araya getirmeye çalışan Kara ve ailesi henüz dağılmaya başlayan Zeynep, yol ayrımında karşı karşıya kalır. Zeynep’in karşısında onu kaçıran Akay Talan, Kara’nın karşısında Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar… Birbirlerine karşı koymakta zorlanmaya başlayan Kara ve Zeynep, arkalarında birbirlerinden sakladıkları onlarca sır ile yola devam edebilecek midir?

Yapımını Most Production’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın birlikte kaleme aldığı Kara’nın kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

Show TV Kara 5. bölüm izle

KARA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Kara dizisinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.

 

KARA FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

Kara dizisinin Show TV'de 1 Şubat 2024 Perşembe günü yayınlanan 5. bölümünü ( beşinci bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KARA 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ