Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da katil ortaya çıkıyor! İşte Yargı 5. bölüm fragmanı

Yargı
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da katil ortaya çıkıyor! İşte Yargı 5. bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarının pazar günleri yayınlanan sevilen dizisi Yargı'da katil ortaya çıkıyor. İşte 17 Ekim pazar günü yayınlanacak olan Yargı dizisinin yeni fragmanı.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Ay Yapım’ın büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Yargı’nın 17 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek yeni bölümünden yayınlanan fragmanda gerçek ortaya çıkıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da katil ortaya çıkıyor! İşte Yargı 5. bölüm fragmanı - Resim : 1

YARGI 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar.

Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır. Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar.

Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da katil ortaya çıkıyor! İşte Yargı 5. bölüm fragmanı - Resim : 2

YARGI 5. BÖLÜM FRAGMANI

YARGI 4. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yargı, 10 Ekim Pazar günü yayınlanan 4. Bölümde Ceylin ve Ilgaz, ailelerini karşılarına alarak gerçeğin peşine düşüyor!

Zafer’in sorgusuna şahit olan Ceylin, İnci’yle ilgili kaldıramayacağı gerçeklerle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine bir de Zafer’in geçmişte yaptıklarının sonucu şüpheliler listesine girmesi Ceylin’i adeta yıkar. Babasından yana sınanma vakti Ceylin’dedir, ikisi arasında büyük bir sorgulama yaşanacaktır.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da katil ortaya çıkıyor! İşte Yargı 5. bölüm fragmanı - Resim : 3

Ilgaz da Ceylin gibi, babasının ve kardeşinin sırlarla dolu hayatlarını çözmeye ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Ancak bu sefer Çınar’la ilgili yapması gereken çok önemli bir seçim vardır. Üstelik bu seçim, Ceylin’le ikisini katilin kim olduğu gerçeğine götüren yolda keskin bir ayırıma götürecektir. İkisi de kendi planlarını uygularken bir yandan birbirlerine karşı yeni yeni yeşertmeye çalıştıkları güven duygusu tekrar sınanacaktır.

 

 

Ilgaz ve Ceylin, göze aldıkları bütün zor seçimlerinin bedelini ödemek üzeredirler. Gerçeğe ulaşmaya çalışmak onları zamanla yakınlaştırırken, aileleriyle aralarında duvarların yükselmesine sebep olur. Acaba bu duvarların karşısında yıkılmadan ayakta kalabilecekler midir?

YARGI 4. BÖLÜM FULL İZLE

 

Kaynak: Haber Global TV

yargı