Kalbi duran ünlü oyuncu Tiffini Talia Hale 46 yaşında hayatını kaybetti

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Kalbi duran ünlü oyuncu Tiffini Talia Hale 46 yaşında hayatını kaybetti

Mickey Mouse Club gibi yapımlardaki rolleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu ve şarkıcı Tiffini Talia Hale'in kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Hale 46 yaşındaydı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcının bir süredir kalbindeki sorun nedeniyle komada olduğu ve kalbinin durması sonucu hayata gözlerini yumduğu belirtildi.

Tiffini Talia Hale kimdir?

30 Temmuz 1975 tarihinde Kaliforniya, Palm Springs'te doğan Tiffini Talia Hale, Disney'in orijinal dizisi Mickey Mouse Club ile üne kavuşmuştu.

Haber Glabal'in derlediği bilgilere göre 1995 yılına kadar aralarında Britney Spears, Justin Timberlake, Ryan Gosling, Christina Aguilera gibi isimlerinde bulunduğu ünlü yıldızlarla birlikte şovun bir parçası oldu.Müzikte de varlık gösteren Hale, The Party grubunun bir parçasıydı. Grubun adı Positive Attitude Reflects Today's Youth'un baş harflerinden kısaltılarak verilmişti.

Kalbi duran ünlü oyuncu Tiffini Talia Hale 46 yaşında hayatını kaybetti - Resim : 1

Hale ayrıca 1990 yılında yayınlanan Blossom adlı sitcom'da da yer almıştı. Ünlü oyuncu Mickey Mouse Club'ın 1996'da bitmesinin ardından ekranlardan uzaklaşmıştı.

2013'te Party grubu yeniden bir aray gelene kadar da spot ışıklarından uzak durmuştu.

Party grubuyla hit olan şarkıları arasında "In My Dreams", "I Found Love" ve "That's Why" öne çıkmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

2021'de hayatını kaybeden ünlüler kültür-sanat