Johnny Depp, telefon mesajlarında eski eşi Amber Heard'ü yakıp boğmaktan bahsetmiş

Johnny Depp, telefon mesajlarında eski eşi Amber Heard'ü yakıp boğmaktan bahsetmiş

Johnny Depp-Amber Heard savaşında dün yeni bir aşamaya gelindi: ABD'li aktörü The Sun gazetesi aleyhine açtığı davanın ön duruşması vardı. Depp'in telefon mesajları ortaya döküldü. Bu mesajlarda aktör, eski eşini yakıp boğmaktan söz ediyor...

Johnny Depp-Amber Heard "kapışmasında" yeni raund:

Depp, boşandığı eşi Heard'ü dövdüğü iddiasını Nisan 2018'de manşete taşıyan İngiliz The Sun gazetesini dava etmişti. O davanın ön duruşması dün Londra'da görüldü.

Duruşmaya katılan aktör, zor anlar yaşadı zira davacı tarafın avukatları, Depp'in eski hukuk firması yüzünden kazara sızan binlerce mesajı arasından seçtiklerini davaya taşımıştı. 

Johnny Depp, telefon mesajlarında eski eşi Amber Heard'ü yakıp boğmaktan bahsetmiş - Resim : 1

O mesajlarda Depp, bol bol küfür eşliğinde Heard'i yakıp boğmaktan söz ediyor. 

Depp'in Kasım 2013'te oyuncu Paul Bettany'ye gönderdiği bir mesajda "Haydi Amber'i yakalım," ifadesi yer alıyor. Bir başka mesajda Depp, "Onu yakmadan önce boğalım," yazmış. Devamında eski eşinin cesedine yapacaklarından söz ediyor ABD'li aktör. 

Sürekli aşağılandığından, evlerinde bağrış çağrışın eksik olmadığından yakınıp "Benden bu kadar," diyor. 

Johnny Depp, telefon mesajlarında eski eşi Amber Heard'ü yakıp boğmaktan bahsetmiş - Resim : 2

Bu mesajların duruşma salonunda okunmasının ardından söz alan Depp'in avukatıysa bunların Amber Heard'ün eşinden şiddet gördüğü iddiasını kanıtlamadığını savundu. 

Kanıt olarak sunulan mesajların hiçbirinde müvekkilinin eşine vurduğunu gösteren bir bilgi olmadığını söyleyen davacı taraf, davalının iddialarının geçersiz olduğunu belirtti. 

Telefon mesajlarının ortaya dökülmesinden önce Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki konuşmalara ilişkin iki ses kaydı yayınlanmıştı. Bu kayıtlar, Heard'ün değil eşine asla şiddet uygulamadığını savunan Depp'in iddiasına daha yakın görünüyor.

Depp mi haklı Amber Heard mü?

55 yaşındaki Johnny Depp'in The Sun aleyhine açtığı iftira davası, 23 Mart'ta görülmeye başlanacak.

Depp ile Amber Heard, 2011 tarihli The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filminin setinde tanışmış, Şubat 2015'te de evlenmişti.

Johnny Depp, telefon mesajlarında eski eşi Amber Heard'ü yakıp boğmaktan bahsetmiş - Resim : 3

Tutku Günlükleri'ndeki bu aşk bakışı, çok geride kaldı...

Mayıs 2016'da Heard, şiddet gördüğünü öne sürerek eşi hakkında tedbir kararı aldırmıştı. 

Çift, 2017'de anlaşmalı olarak boşanmıştı. 

Johnny Depp'in eski eşi aleyhine Los Angeles'ta 50 milyon dolar tazminat talebiyle açtığı iftira davası halen devam ediyor. 

Johnny Depp Amber Heard