Joey'den 'Chandler'a veda: Bana 20 dolar borçlusun

Dizi Haberleri Magazin Haberleri Hollywood
Joey'den 'Chandler'a veda: Bana 20 dolar borçlusun

Friends oyuncuları Matt LeBlanc ve Courteney Cox, Matthew Perry'nin ölümünden 15 gün sonra Instagram hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptı.

"Büyük bir pişmanlıkla veda ediyorum. Birlikte geçirdiğimiz anlar gerçekten hayatımın en güzel anları arasında yer alıyor. Seninle aynı sahneyi paylaşmak ve arkadaşım olmak benim için büyük bir onurdu. Seni düşündüğümde hep gülümseyeceğim ve gülümseyeceğim. Seni asla unutmayacağım..." diye paylaşımına başlayan Le Blanc'ın mesajına, sevilen diziden görüntüler de eşlik etti.

'Joey' sözlerini şöyle bitirdi: "Kanatlarını aç ve uç kardeşim, sonunda özgürsün. Sevgiler. Ve sanırım bana borçlu olduğun 20 dolar sende kalacak."

LeBlanc, Los Angeles'taki evinde boğularak hayatını kaybeden Perry'nin anısına bireysel olarak bir gönderi yayınlayan ilk Friends yıldızı oldu.

'MONICA GELLER'DAN İTİRAF

Birkaç saat sonra Cox, karakteri Monica Geller'ın Perry'nin Chandler Bing'iyle ilk kez birlikte olduğu 4. sezon bölümünden bir klibi Instagram'da paylaştı. 

Altyazısında, "Küçük bir arka plan bilgisi vermek gerekirse, Chandler ve Monica'nın Londra'da bir gecelik ilişki yaşamaları gerekiyordu. Ancak halkın isteğiyle bu onların aşk hikâyesine dönüştü" diye yazdı.

"O sahnede, çekime başlamadan önce bana söylemem için komik bir cümle fısıldadı" diye paylaşımına devam etti 'Monica': "Sık sık böyle şeyler yapardı. Komik ve nazikti."

Monica ve Chandler'ın romantizmi serinin ana aşk hikayelerinden biri haline gelmişti.

Joey'den 'Chandler'a veda: Bana 20 dolar borçlusun - Resim : 1

Oyuncular daha önce ortak bir açıklama yayınlamıştı. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matt LeBlanc şunları yazmıştı:

"Hepimiz Matthew'un kaybından dolayı yıkıldık. Biz sadece dizi arkadaşından daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz."

Açıklamada, "Söylenecek çok şey var, ancak şimdi bu ölçülemez kaybın yasını tutmak için kendimize biraz zaman ayırıyoruz" denildi. "Zamanla elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu  seven herkesle birlikte."

54 yaşındaki Perry, 1994'ten 2004'e kadar komedi filmi Friends'te New York'ta yaşayan birbirine sıkı sıkıya bağlı bir arkadaş grubunun çekici ve alaycı üyesi Chandler Bing'i canlandırdı. Program, zamanının en popüler programlarından biriydi ve hâlâ yayın platformlarında genç izleyicilere ulaşıyor.

"Friends" oyuncu kadrosu arasındaki kimya, ekrandaki dinamiklerin ötesine geçti. Dizi 2004'te sona erdiğinden beri oyuncuların arasından su sızmadı.

Perry'nin rol arkadaşları da bazen onun bağımlılıkla mücadelesinin üstesinden gelmesine yardımcı oldu. Otobiyografisinde Aniston'ın karavanını ziyaretinin, alkolizmle mücadelesinin düşündüğü kadar saklayamadığını ona nasıl fark ettirdiğini anlatmıştı.

Kaynak: Haber Global TV