İki kadın, cinsel tacizle suçladıkları James Franco hakkında suç duyurusunda bulundu

İki kadın, cinsel tacizle suçladıkları James Franco hakkında suç duyurusunda bulundu

Bir dönem ABD'li oyuncu James Franco'nun oyunculuk okulunda eğitim gören iki kadın, cinsel tacizle suçladıkları aktör hakkında resmen suç duyurusunda bulundu. Franco ve avukatlarından henüz açıklama yok...

İddialar ilk kez 2018'in başlarında dillendirilmişti kamuoyu önünde, dava sürecine gelmesiyse dünü buldu.

ABD'li popüler oyuncu James Franco, cinsel taciz davasıyla karşı karşıya.

2018'in Ocak ayında beş kadın, 2017'de kapattığı oyunculuk okulu Studio 4'da aktör ve onun arkadaşlarının cinsel tacizine maruz kaldıklarını, bu kişilerin kadın oyuncu adayları üzerinde güçlerini kötüye kullandıklarını iddia etmişti. Franco, iddiaları reddetmiş, olay çok konuşulmadan gündemden düşmüştü. 

İki kadın, cinsel tacizle suçladıkları James Franco hakkında suç duyurusunda bulundu - Resim : 1

Ama o beş kadından biri olan Sarah Tither-Kaplan ile (fotoğrafta solda) Toni Gaal'in Franco'nun peşini bırakmaya hiç niyeti yok.

İki kadın, aktör hakkında resmen suç duyurusunda bulundu. 

Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal, yukarıdaki iddiaları yinelerken olayla ilgili daha fazla ayrıntıya girdi. Dilekçede yer alan ifadelere göre Franco ve arkadaşları, kadın öğrencilerden üstsüz bir şekilde performans sergilemesini istiyordu. Kadınlar çıplak olarak kamera karşısına geçmeye, toplu sevişme sahnelerinde oynamaya zorlanıyordu. Bir derste sevişme sahneleri canlandırılırken Franco, kadın oyuncuların cinsel organlarını kapatan koruyucuları çıkardı. Ayrıca bu dersler kayda alınıyordu. 

Davacı kadınlar, tazminatla birlikte bahsi geçen çekimlerin imhasını talep ediyor.

Sarah Tither-Kaplan ve Toni Gaal, o dönemde kendileriyle birlikte James Franco'nun okulunda ders alan diğer kadınlara da "Lütfen bildiklerinizi anlatın," çağrısında bulunuyor.

James Franco ve avukatlarından henüz Sarah Tither-Kaplan'la Toni Gaal'ın suç duyurusu hakkında bir açıklama gelmiş değil. 

James Franco cinsel taciz