"Hercai" 36. bölüm: Reyyan, dünyasını başına yıkanlardan hesap soruyor

Hercai, 36. bölümüyle ekrana geliyor bu akşam. Dünyası başına yıkılan Reyyan, kendi ayakları üzerinde durmak için çok önemli bir karar alır. Aldığı karar, acaba Miran ile Hazar'ı nasıl etkileyecek dersiniz?

Hercai'de sıra 36. bölümde:

"Hercai" 36. bölüm: Reyyan, dünyasını başına yıkanlardan hesap soruyor - Resim : 1

Hazar'ın öz kızı olmadığını öğrenen Reyyan'ın dünyası başına yıkılır. Reyyan, dedesinin kendisine neden bir yabancı gibi davrandığını şimdi daha iyi anlamaktadır. Hayatta en çok sevdiği iki adamın söylediği yalanlar yüzünden yüreğinde taşıyacağından daha fazla acı biriktiren Reyyan'ın yardımına Şükran koşar.

"Hercai" 36. bölüm: Reyyan, dünyasını başına yıkanlardan hesap soruyor - Resim : 2

Hazar ve Miran, Reyyan'ın acısını hafifletmek için bir arada hareket eder ama genç kadının yaralarını sarmak hiç kolay olmayacaktır.

Kendi hayatını başkalarının mutluluğu için hep yarım bırakan Reyyan, bundan sonra hak ettiği hayatı yaşayıp kendi ayakları üzerinde durmak için çok önemli bir karar alır.

Acaba Reyyan'ın aldığı bu karar, Miran ve Hazar'ı nasıl etkileyecek? 

"Hercai" 36. bölüm: Reyyan, dünyasını başına yıkanlardan hesap soruyor - Resim : 3

Senaryosu Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan ve Pelin Gülcan'ın elinden çıkan Hercai'de Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, İlay Erkök, Tansu Taşanlar, Duygu Yetiş, Ahmet Kayakesen ve Güven Hokna başlıca rolleri üstleniyor.

"Hercai" 36. bölüm: Reyyan, dünyasını başına yıkanlardan hesap soruyor - Resim : 4

Mia Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse Barış Yöş.

"Hercai" 36. bölüm: Reyyan, dünyasını başına yıkanlardan hesap soruyor - Resim : 5

Hercai