"Hekimoğlu" 14. bölüm: Ateş Hoca kovulacak mı, yoksa?

Hekimoğlu, 1 haftalık aranın ardından 14. bölümüyle dönüyor. Yeni bölümde Vahap, Ateş Hekimoğlu'nu kovabilmek için yönetim kurulunu topluyor ve...

Hekimoğlu, Vahap'la yüzleşmek zorunda kalır. Vahap, Hekimoğlu'nun istifasını ister ama reddedilir. Bunun üzerine onu kovabilmek için yönetim kurulunu toplar.

Hekimoğlu, Orhan'la İpek'in kendi tarafında olduğunu düşünmektedir. Oybirliği sağlanmazsa Vahap'ın planı işe yaramayacaktır ama oylama günü geldiğinde İpek beklenmedik bir tutum sergiler. 

"Hekimoğlu" 14. bölüm: Ateş Hoca kovulacak mı, yoksa? - Resim : 1

Tüm bunlar yaşanırken hastaneye hamile bir kadın yatırılır. Ekip, kadının rahatsızlığının nedenlerini araştırırken hem anneyi hem de bebeği yaşatmak için çaba sarf etmektedir.

Anne ve karnındaki bebeği kurtulabilecek mi? Vahap,  amacına ulaşabilecek mi? İpek'in yapacağı sürpriz hamle, hastanedeki dengeleri nasıl değiştirecek?

"Hekimoğlu" 14. bölüm: Ateş Hoca kovulacak mı, yoksa? - Resim : 2

Sorular, Hekimoğlu'nun bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt buluyor. 

Karga Seven Pictures imzalı dramada Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay ve Güven Kıraç başlıca rolleri üstleniyor. 

"Hekimoğlu" 14. bölüm: Ateş Hoca kovulacak mı, yoksa? - Resim : 3

Efsanevi House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu'nun senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt'a ait. Dizinin yönetmeniyse Hülya Gezer.

Hekimoğlu