Hayranı, "Joker"in merdivendeki dansını gizlice kayda almış

Hayranı, "Joker"in merdivendeki dansını gizlice kayda almış

Rekor üstüne rekor kıran Joker'in meşhur merdivende dans sahnesi çekilirken o anların kayda alındığı ortaya çıktı. "Şanslı" Joker hayranının gizlice kaydettiği o anlar, Culture Crave adlı Twitter hesabından paylaşıldı.

Joker, tartışmasız son dönemin en çok konuşulan, tartışılan filmi.

Joaquin Phoenix'in izleyen herkesin üzerinde fikir birliğine vardığı olağanüstü performansı, aktöre kuvvetle muhtemel bir Oscar heykelciği getirecek.

Phoenix'in hafızalara kazınan pek çok sahnesi var filmde. Bunlardan biri de, kahramanımız Joker'in New York'un Bronx bölgesindeki merdivenlerde sergilediği dans figürleri.

Joker hayranlarının bir anlamda mabedi haline gelen o merdivenler, selfie çılgınlığını tetiklerken o sahnenin çekim anının kimliği belirsiz bir kişi tarafından gizlice kayda alındığı ortaya çıktı. 

Videoyu, film, TV ve oyunlara dair duyurular yapan Culture Crave adlı Twitter hesabı, "Şanslı hayran" üst notuyla paylaştı.

Todd Phillips yönettiği Joker, yaş sınırlamasıyla vizyona giren filmler arasında tüm zamanların en çok izlenen yapımı unvanını elinde bulunduruyor. 

Hayranı, "Joker"in merdivendeki dansını gizlice kayda almış - Resim : 1

4 Ekim'de gösterime giren filmin 1 milyar dolar hasılat barajını aşması için çok az bir yolu kaldığını da belirtelim. Rakamın, bu hafta sonu aşılması muhtemel...

Joker Joker filmi Todd Phillips Joaquin Phoenix