'Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır' 24 Ekim'de Kadıköy'de seyirciyle buluşacak

HABER MERKEZİ
Kadıköy
'Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır' 24 Ekim'de Kadıköy'de seyirciyle buluşacak

Oyuncu Zeynep Melis Girşen, tek kişilik tiyatro gösterisi "Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır" ile dün akşam Maltepe Hilltown Seyirlik Sahne’de seyirciyle buluştu. Büyük ilgi ve beğeni alan oyunun ikinci gösterimi 24 Ekim’de Kadıköy Eğitim Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Oyuncu Zeynep Melis Girşen, tek kişilik tiyatro gösterisi "Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır" ile dün akşam Maltepe Hilltown Seyirlik Sahne’de seyirciyle buluştu.

Büyük ilgi ve beğeni alan oyunun ikinci gösterimi 24 Ekim’de Kadıköy Eğitim Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

“Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır”, Melis'in bir stüdyo dairede geçen sıradan bir sabahıyla açılır, izleyiciyi günlük yaşamın karmaşasına ve insan ilişkilerinin getirdiği küçük çaplı dramalara tanık eder. Melis, komşularının renkli dialoglarına ve kendi iç dünyasına kulak verirken, izleyicilere yaşam mücadelesini ve hayal kırıklıklarını anlatır. Kendi hayatını ve hayallerini keşfetme sürecine odaklanan Melis, çocukluğundan bugüne kadar yaşadığı anıları, ailesiyle olan ilişkilerini ve oyunculuk kariyerine olan tutkusunu paylaşır. Oyun, bireyin kendini bulma ve mutlu olma arayışını, yaşamın getirdiği engellerle nasıl başa çıktığını mizahi ve samimi bir dille sahneye taşır. Melis'in hayallerine giden yolda yaşadığı iniş çıkışlar, izleyiciye ilham verici bir mesaj sunar: Kendine inan, hayallerinden vazgeçme ve mutluluk için kendi yolunu çiz.

Oyuna ilişkin detaylı bilgilere @hayattiyatrooyunu hesabından da ulaşılabilir.

BİLET BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

'Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır' 24 Ekim'de Kadıköy'de seyirciyle buluşacak - Resim : 1

ZEYNEP MELİS GİRŞEN KİMDİR?

Zeynep Melis Girşen, 1998 doğumlu, Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümü mezunu. 2010 yılında oyunculuk kariyerine "Pulsar" dizisinde rol alarak adım attı. Bu deneyimi ona televizyon dünyasında tanınma fırsatı sunarken, oyunculuk yeteneklerini daha da geliştirmesine olanak sağladı. 2017 yılında KSM Oyuncuları ekibine katılarak sahne performanslarına ağırlık vermeye başladı. Tiyatro dünyasında "Kuşlar Göç Edince", "Telgraf 1916" gibi birçok önemli projede yer aldı. Zeynep Melis, 10’un üzerinde oyunda sergilediği performanslarla dikkat çekerken, televizyon dünyasında da ilerlemeye devam etti. 2017-2021 yılları arasında “Eşkıya Dünyaya Hükümdür Olmaz” projesinde canlandırdığı Merve karakteri ile ivme aldığı kariyeri en son 2022-2024 yılları arasında Aşk ve Umut projesiyle devam etti. Günümüzde “Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır” tek kişilik oyunu ile kariyerine devam etmekte.

'Hayat Sen Planlar Yaparken Yaşadıklarındır' 24 Ekim'de Kadıköy'de seyirciyle buluşacak - Resim : 2