Hastane dizilerinin yıldızları, hazırladıkları videoyla sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu

koronavirüs
Hastane dizilerinin yıldızları, hazırladıkları videoyla sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu

Geçmişin ve günümüzün önemli hastane dizilerinde rol alan oyuncular, Olivia Wilde önderliğinde buluşup hazırladıkları videoyla koronavirüs günlerinde cansiperane mücadele veren sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu. İşte o video...

House, ER, Scrubs, Nurse Jackie...

Halen devam eden Grey's Anatomy ve The Good Doctor...

Tüm zamanların en iyi hastane dizileri arasında yer alan bu yapımların oyuncuları, House'den Olivia Wilde önderliğinde buluştu. 

Koronavirüs günlerinde herkesin haklı takdirini alan sağlık çalışanlarına destek vermekti amaçları. 

"Bir doktora en çok yaklaştığım zaman, o önlüğü giydiğim andı," sözleriyle hazırladıkları videoyu açan Wilde, "Hiçbir zaman sizin emeğinizin karşılığını ödeyemeyiz," diyerek sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu.

Wilde'ın House dizisinden rol arkadaşları Lisa Edelstein, Omar Epps, Jennifer Morrison, Kal Pen ve Peter Jacobson, ER dizisinden Julianna Margulies ve Maura Tierney, Scrubs'dan Zach Braff, Sarah Chalke ve Donald Faison, Grey's Anatomy'den Patrick Dempsey, Sandra Oh ve Kate Walsh, Nurse Jackie'den Edie Falco, The Good Doctor'dan Freddie Highmore ve Doogie Howser rolüyle kariyerine başlayan Neil Patrick Harris, dayanışma mesajı veren diğer oyunculardı. 

İşte o video: 

Olivia Wilde koronavirüs hastane dizileri