Harry Potter'ın düşmanı ünlü oyuncu tanınmaz halde

Magazin Haberleri
Harry Potter'ın düşmanı ünlü oyuncu tanınmaz halde

Harry Potter filmlerinde Vincent Crabbe karakterini canlandıran Jamie Waylett, aradan geçen 21 yılın ardından tanınmaz hale geldi.

32 yaşına basan Harry Potter oyuncusu Jamie Waylett, yerine başka bir karakter gelmeden önce 2001 ile 2009 yılları arasında Draco Malfoy'un yakın arkadaşı kabatdayı Vincent Crabbe karakterini canlandırmıştı.

İlk filmin üzerinden 21 yıl geçerken Waylett tanınmaz hale geldi.

Son zamanlarda hep kötü nedenlerle manşetleri süsleyen oyuncu bir süre önce tutuklanmış, hapse atılmış ve işinden de kovulmuştu.

Harry Potter hayranları Crabbe'ı safkan bir büyücü ve Ölüm Yiyen Crabbe'ın oğlu olarak hatırlıyor.

Hogwarts öğrencisi olan Crabbe karakteri Slytherin'lerin bir üyesiydi. Filmde Draco Malfoy'la birlikte sık sık görünüyordu. Ancak altıncı filmden sonra işler ters gitti ve Jamie'nin yerini başka bir oyuncu aldı: Zabini Blaise.

Gregory Goyle karakterinin suç ortağı olan Crabbe karakteri, Ölüm Yadigarları'nda ön plana çıkan bir rol oynarken son iki filmde ortadan kaybolmuştu.

Harry Potter'ın düşmanı ünlü oyuncu tanınmaz halde - Resim : 1

Bu kayboluşta Waylett'ın kötü giden özel hayatının da rolü olduğuna inanılıyor. Uyuşturucuyla ilgili suçlamaların ardından Waylett'ın filmden çıkarıldığı belirtiliyor.

Bir arkadaşıyla birlikte sekiz poşet esrarla polise yakalanan Waylett, Nisan 2009'da annesinin evinde uyuşturucu üretmekle suçlanmıştı. Suçlu bulunup 120 saat toplum hizmeti cezasına çarptırıldı.

Harry Potter'ın düşmanı ünlü oyuncu tanınmaz halde - Resim : 2

2 yıl sonra Londra'da yaşanan olaylarda şiddete karışarak bir kez daha tutuklandı ve 2 yıl hapis cezası aldı. BBC'de yer alan habere göre Waylett, özel bir mülke molotof atmak suçundan ise aklanmıştı. Ceza almasının nedeni ise yağmalanan süpermarketten şampanya çalmasıydı.

Resim ve dekorasyon alanında uzmanlığı bulunan Waylett buna rağmen kötü şöhretiyle anılmaya devam etti ve ilerleyen zamanlarda esrar kullandı.

 

harry potter sinema magazin