Guy Ritchie, köklerine döndüğü son filmi "The Gentlemen"ı TV'ye uyarlıyor

Guy Ritchie, köklerine döndüğü son filmi "The Gentlemen"ı TV'ye uyarlıyor

Guy Ritchie, uzun süre sonra köklerine döndüğü The Gentlemen filmini TV ekranına taşımaya hazırlanıyor. Britanyalı yönetmenin ilk kez doğrudan TV işine gireceği yapımın kadrosu ve zamanlamasına ilişkin henüz bilgi yok... 

Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Ateşten Kalbe Akıldan Dumana ve Snatch/Kapışma gibi iki eğlenceli "gangster" öyküsüyle sinema dünyasına adım atan Guy Ritchie, uzun süre sonra The Gentlemen ile köklerine dönmüştü.

Guy Ritchie, köklerine döndüğü son filmi "The Gentlemen"ı TV'ye uyarlıyor - Resim : 1

Guy Ritchie, Snatch'in çekimlerinde Brad Pitt'le...

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant ve Colin Farrell gibi önemli isimlerle geçen yıl The Gentlemen'ı çeken Britanyalı yönetmen, doğduğu ülkenin suç dünyasına incelikli bir bakış atmıştı yine. 

Ritchie, filmini dizi haline getirme hazırlığında şimdi. 

Guy Ritchie, köklerine döndüğü son filmi "The Gentlemen"ı TV'ye uyarlıyor - Resim : 2

Mini dizi olarak çekilecek The Gentlemen'ı yine Guy Ritchie yazıp yönetecek. Ama prodüksiyon ne zaman başlayacak, orası meçhul. 

Zira ilk iki filminde de başrolü üstlenen, sonrasında sinema tarihinin büyük aksiyon yıldızları arasına giren Jason Statham'la yeniden buluştuğu yeni filminin son dokunuşlarını yapıyor şu sıralarda. Sonraki projesi, yine Statham'ın başrolde olduğu casusluk draması Five Eyes. Diziyi, bu iki filmin arasına sıkıştırması bekleniyor. 

Guy Ritchie, köklerine döndüğü son filmi "The Gentlemen"ı TV'ye uyarlıyor - Resim : 3

The Gentlemen'da başrolleri Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant ve Colin Farrell üstlenmişti...

Komediyle aksiyonu harmanlayan The Gentlemen'ı da hatırlayalım: "Milyarder suç baronu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), Londra'da kurduğu imparatorluğu bırakıp ailesiyle birlikte ABD'ye dönmeye kararlıdır. İşlerini devretmek için ünlü bir milyarderle anlaşmayı planlarken, bir yandan da gözü gibi baktığı arazilerini Coach (Collin Farrell) ve çetesinden korumaya çalışır. Attığı her adımı takip eden özel dedektif Fletcher'sa (Hugh Grant) Mickey'nin çevirdiği dolapları ortaya çıkarma peşindedir. Bu sonu gelmeyen entrikalar ağında Mickey işin içinden sıyrılmak zorundadır."

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Guy Ritchie The Gentlemen