Geçen hafta dönen "Sefirin Kızı", bu akşam 17. bölümüyle sezon finali yapıyor

Koronavirüs salgını yüzünden verilen zorunlu aradan geçen hafta dönen Sefirin Kızı, bu akşam yayınlanacak 17. bölümüyle tatile giriyor. Sezon finalinde hareketli anlar seyirciyi bekliyor...

Sefirin Kızı'nda bu akşam sezon finali var: 

Kaza yapan ve ciddi bir beyin travması geçiren Kavruk bulunur ama Melek ortada yoktur. Nare ile Sancar kavgayı kenara bırakıp kızlarını bulmaya çalışır. Melek kaybolunca velayet davası ertelenmiştir. Önce kızlarını bulup sonra onun için savaşa gireceklerdir.

Geçen hafta dönen "Sefirin Kızı", bu akşam 17. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 1

Gediz, bu tablonun içinde kendini iyice yabancı hisseder. Ona ne velayet davasını ne de Melek'in kaybolduğunu haber vermişlerdir. Ancak kapıya gelen bir sürpriz, Gediz'i tüm bu olayların ortasına taşır. 

Geçen hafta dönen "Sefirin Kızı", bu akşam 17. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 2

Nare çocuğunu ararken, Akın'ın onun hakkında başka planları vardır ve bu sefer kendisine çok güçlü bir ortak bulmuştur; Kahraman. Kahraman'dan Melek'i kullanarak Nare'yi kaçırmasını ister. Kahraman'ın kendine has yöntemleri vardır ve izlediği yol, önce büyük bir mutluluğa, sonra Sancar'ın bir denizin dibinde ölümle karşı karşıya kalmasına sebep olur ve...

Geçen hafta dönen "Sefirin Kızı", bu akşam 17. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 3

Sefirin Kızı'nda Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Bülent Şakrak başlıca rolleri üstleniyor.

Geçen hafta dönen "Sefirin Kızı", bu akşam 17. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 4

NGM-O3 Medya ortak yapımı dramanın senaryosu A. Ferda Eryılmaz'la Nehir Erdem'e ait.  

Dizinin yönetmeniyse Emre Kabakuşak...

Sefirin Kızı