Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'un yayın tarihi belli oldu

Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'un yayın tarihi belli oldu

HBO, Game of Thrones'tan 300 yıl öncesinde geçecek ve Targeryan Hanedanı'nı konu alacak yeni dizisi House of Dragon'ın yayın tarihini açıkladı.

George R. R. Martin’in romanlarından uyarlanan Game of Thrones, 2019 yılında final bölümünü yayınlayarak 8 sezonluk macerasına son verdi. 

HBO, geçtiğimiz sene Game of Thrones’un 300 yıl öncesini konu alacak olan 'House of the Dragon' adlı yeni bir dizi çıkaracaklarını duyurmuştu. Diziden oyuncu kadrosu ve senaryo gibi bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Son olarak ise HBO, dizinin yayın tarihine dair resmi bir açıklama yaptı. 

HBO, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, House of the Dragon dizisinin 2022 yılında seyircisiyle buluşacağını duyurdu.

Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'un yayın tarihi belli oldu - Resim : 2

HOUSE OF THE DRAGON HAKKINDA

HBO tarafından geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan House of the Dragon dizisi, George R.R Martin’in Fire & Blood adlı romanından diziye uyarlanacak. George R.R Martin’in senaryosunu yazacağı dizinin senaryo ekibinde ayrıca Ryan Condal yer alıyor. 2021 yılında çekimlerine başlacak olan House of the Dragon dizisinin oyuncu kadrosu da şekillendi.

Dizide Viserys Targaryen karakterini Paddy Considine, Rhaenyra Targaryen karakterini Emma D’Arcy canlandıracak. Doctor Who dizisinden tanıdığımız Matt Smith, Daemon Targaryen karakterini canlandıracak.

Kaynak: Haber Global TV

House of Dragon Game of Thrones HBO