"Game of Thrones"da son durum: "House Of The Dragon" yolda, Naomi Watts'lı diziden vazgeçildi

"Game of Thrones"da son durum: "House Of The Dragon" yolda, Naomi Watts'lı diziden vazgeçildi

"Game of Thrones" tutkunları için bir iyi, bir de kötü haberimiz var: HBO, olayların Targaryenler döneminde geçtiği "House Of The Dragon"a onay verdi, Naomi Watts'ın başrolünde olduğu diğer devam dizisindense vazgeçti...

Game of Thrones tutkunlarının uzun süredir merakla beklediği haberler sonunda dün geldi. Bunlardan biri iyi, diğeriyse kötü. Önce iyi haberle başlayalım: 

HBO, fenomen yapımın devam dizilerinden birini onayladı. George R. R. Martin'in Fire & Blood romanını temel alan dizi, izleyiciyi Game of Thrones'un 300 yıl kadar öncesine, Targaryen Hanedanı dönemine götürecek. 10 bölüm için onay alan dizinin adı, House Of The Dragon.

"Game of Thrones"da son durum: "House Of The Dragon" yolda, Naomi Watts'lı diziden vazgeçildi - Resim : 1

George R. R. Martin'in Ryan Condal ile senaryosunu yazıp aynı zamanda yapımcılar arasında yer alacağı dizinin pilot bölümünü Game Of Thrones'un Emmy Ödüllü yönetmenlerinden Miguel Sapochnik çekecek. 

Dizinin kadrosuna dair henüz bir bilgi yok. 

"Game of Thrones"da son durum: "House Of The Dragon" yolda, Naomi Watts'lı diziden vazgeçildi - Resim : 2

Kötü habere gelince; HBO, Game of Thrones'un diğer devam dizisinde vazgeçti.

Temmuz 2018'de onay alan, pilot bölümü de çekilen isimsiz dizide Naomi Watts başroldeydi ve bu kez olaylar, Game of Thrones evreninin binlerce yıl öncesinde geçiyordu. 

Game of Thrones HBO Targaryenler House Of The Dragon Naomi Watts George R. R. Martin