"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", bu akşam yayınlanacak 165. bölümüyle sezon finali yapıyor

Koronavirüs salgınına rağmen önlem alınarak da olsa çekimleri normal standardında süren tek dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sezonu erken kesiyor. Bu akşam yayınlanacak 165. bölümüyle sezon finali yapacak dizide saflar netleşiyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sezon finali...

Bu akşam ekrana gelecek 165. bölümde neler olacak, birlikte bakalım:

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının meyvesini toplamak üzeredir. Sırada, masanın hâkimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek, ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", bu akşam yayınlanacak 165. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 1

Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz da kalıcı barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir ama işler planladığı gibi gitmez.  

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", bu akşam yayınlanacak 165. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 2

Dostunun ihanetine uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anlar.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", bu akşam yayınlanacak 165. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 3

Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmesine razı gelmeyen Emine de restini çekip evden ayrılır. Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", bu akşam yayınlanacak 165. bölümüyle sezon finali yapıyor - Resim : 4

Bu ayrılıklara en çok üzülen kişiyse tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır'dır...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba başlıca rolleri üstleniyor.

Dizinin yönetmeniyse Onur Tan... 

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" sezon finali Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali EDHO