"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 163. bölüm: Düşman, farklı bir taktikle saldırıya geçiyor

Koronavirüs salgını nedeniyle paydos etmeyen ender dizilerden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam 163. bölümüyle seyirci karşısında. Yeni bölümde düşman, Çakırbeylilerin üzerine farklı bir taktikle gidiyor ve...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sıra 163. bölümde: 

Nasuh'u tuzağa çeken Çakırbeylilerin planı kusursuz işlerken Façalılara yapılan saldırı, elde edilecek zafere gölge düşürür.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 163. bölüm: Düşman, farklı bir taktikle saldırıya geçiyor - Resim : 1

Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in Ömür-İlyas çiftinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam hızlı ve acılı olacaktır.  

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 163. bölüm: Düşman, farklı bir taktikle saldırıya geçiyor - Resim : 2

Çakırbeyliler, Ceylan'dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri, daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir. Bunun için masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışırlar. Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çizecekler ve vakit kaybetmeden harekete geçeceklerdir.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 163. bölüm: Düşman, farklı bir taktikle saldırıya geçiyor - Resim : 3

Oluşturdukları kara listenin başlarında yer alan bir ismin acı kaybıysa Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Burak Sergen, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba başlıca rolleri üstleniyor.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 163. bölüm: Düşman, farklı bir taktikle saldırıya geçiyor - Resim : 4

Dizinin yönetmeniyse Onur Tan...

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" EDHO