Emilia Clarke: "Game of Thrones'un finali beni de rahatsız etti"

Emilia Clarke: "Game of Thrones'un finali beni de rahatsız etti"

Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, efsanevi dramanın izleyiciye veda şeklinin içine sinmediğini itiraf etti. Britanyalı oyuncu, Jon Snow karakterinin herhangi bir bedel ödemeden işin içinden sıyrılmasının kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

Geçen yıl mayıs ayında final yapan Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, o dönemde dizinin fanatik hayranları kadar her kesimden yükselen büyük eleştiriler karşısında önce sessiz kalmış, sonra "Herkesi memnun etmek mümkün değil," açıklamasını yapmıştı. 

Bunun gerçek görüşü olmadığını Sunday Times gazetesine yaptığı yeni açıklamasıyla itiraf etmiş oldu Britanyalı oyuncu. 

Bundan sonra haberi okumayı sürdürecekleri uyaralım; finale dair ipuçları içerir. 

Emilia Clarke: "Game of Thrones'un finali beni de rahatsız etti" - Resim : 1

Efsanevi dramada ana karakterlerden Daenerys Targaryen'i canlandıran Clarke, sevdiği adam Jon Snow'un finaldeki ihanetini değerlendirdi öncelikle. Daenerys Targaryen, Jon Snow'un elinde can vermişti. Clarke, "Herhangi bir bedel ödemedi. Cinayetten yırttı. İşin içinden sıyrılması beni de rahatsız etti," dedi. 

Final bölümünün senaryosu geldiğinde başkalarının ne düşüneceğini aklına getirmemeye gayret ettiğini belirten oyuncu, "Ama hayranlarımızı gözetmeliydik. Sonuç olarak diziyi onlar için yapıyoruz. Bizi başarılı kılan onlardı," derken final baskısının sezonun tamamına yansıdığını düşündüğünü vurguladı. 

Emilia Clarke: "Game of Thrones'un finali beni de rahatsız etti" - Resim : 2

Genç oyuncu, final sezonunun altı bölümle sınırlandırılmasını da eleştirdi. "Daha uzun olabilirdi, böylesi daha tatminkâr olurdu," diyen Clarke, Daenerys'in sonunun kendisini üzdüğünü de ekledi. 

Game of Thrones Emilia Clarke Jon Snow Daenerys Targaryen