Efsanevi sitcom "Friends"in kadrosu, HBO Max için bir araya geliyor

Yıllardır bir araya gelseler, dizi yeniden çekilse denilir durur. Efsanevi sitcom Friends'in ekibi bir araya geliyor nihayet ama dizinin yeniden çevrimi sözkonusu değil. Peki konu nedir?

Friends , 1994-2004 yılları arasında 10 sezon boyunca evlerimize konuk olmuş, efsaneler arasına katılmıştı.

Finalinin üzerinden geçen 15 yılda karizmasından hiçbir şey yitirmiş değil. Yıllardır dönsün diye yapılan yoğun çağrılar bunun kanıtı.

Ekip dönüş yolunda nihayet ama bu dönüş, dizinin hayranlarının hayalleriyle ne kadar örtüşecek göreceğiz. Zira, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'dan oluşan yıldız kadronun sadece özel bir şovda buluşma ihtimali var.

HBO'nun önümüzdeki bahar açılacak dijital platformu HBO Max için çekilmesi planlanan özel şov, bir senaryoya bağlı olmayacak. Bahsi geçen buluşma, muhtemelen oyuncuların diziyle ilgili anılarını paylaşacağı özel bir şov niteliğinde.

Efsanevi sitcom "Friends"in kadrosu, HBO Max için bir araya geliyor - Resim : 1

Sızan bilgilere göre hem kamera önündeki ekip hem de dizinin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman ile sürdürülen görüşmeler ilk aşamada, henüz bir anlaşma sözkonusu değil. Ortadaki temel sorun, Aniston, Kudrow, Cox, LeBlanc, Perry ve David Schwimmer'ın yoğun programları arasında bir boşluk yaratmak olarak görülüyor. 

HBO, dört ay önce Netflix'i safdışı ederek Friends'in yayın haklarını milyonlarca dolar ödeyerek satın almıştı. Dizinin 236 bölümü, mayıs ayından itibaren HBO Max'de olacak... 

Friends Friends dizisi diziler sitcom komedi Jennifer Aniston Lisa Kudrow Courteney Cox Matt LeBlanc Matthew Perry David Schwimmer