Denzel Washington'lu Gladyatör'ün devam filmi rekor kırabilir

Kültür Sanat haberleri
Denzel Washington'lu Gladyatör'ün devam filmi rekor kırabilir

2000 yılında vizyona giren Gladyatör filmi, Ridley Scott imzasıyla yeniden beyazperdeye dönüyor. Film, Oscar ödüllü oyuncu Denzel Washington'ın kariyerinde yeni bir rekor kırmasına sebep olabilir.

Ridley Scott, beş dalda Oscar kazanan ve başrol oyuncusu Russell Crowe'a 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar’ını kazandıran ünlü Gladyatör filmini 23 yıl sonra yeniden beyazperdeye taşıyor.

Scott'ın yeniden yönetmenliğini üstleneceği ve Aftersun filmiyle son dönemde yıldızı parlayan Paul Mescal'ın başrolde yer alacağı yeni Gladyatör filmine efsane oyuncu Denzel Washington dahil olmuştu.

Gladyatör'ün devam filminin, Washington'ın kariyerinde büyük bir rekora imza atması bekleniyor. Gladyatör'ün ilk filmi gişede 503 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Yıldız kadrolu devam filminin ise gişede çok daha büyük bir hasılata ulaşacağı tahmin ediliyor. Böylece, Gladyatör 2 Denzel Washington'ın kariyerinin en çok hasılat yapan filmi olacak.

Oyuncunun en yüksek hasılatlı filmi 2007 tarihi Amerikan Gangsteri. Film, gişede 268 milyon dolar hasılat elde etmişti. Gladyatör 2, 16 sene sonra oyuncunun kariyerinin en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi olabilir.

Gladyatör 2'nin gelecek yıl 22 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

Öte yandan, yönetmen Ridley Scott ile American Gangster (2007) filminde çalışan Washington, 16 sene sonra Scott ile yeniden bir araya gelecek.

Denzel Washington, The Training Day (2001) filmiyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Gladyatör Gladyatör 2 Denzel Washington