Demet Akbağ '9 Kere Leyla'ya gelen eleştirilere yanıt verdi

Demet Akbağ '9 Kere Leyla'ya gelen eleştirilere yanıt verdi

Şu sıralar 'Akrep' dizisinde rol alan usta oyuncu Demet Akbağ'ın son film projesi '9 Kere Leyla' eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ezel Akay imzalı film hakkında açıklama yapan Akbağ, "Her türlü eleştiri başımızın üzerinde" dedi.

Oyuncu Demet Akbağ, 4 Aralık'ta dijital yayın platformu Netflix'te yayına giren '9 Kere Leyla'ya yönelik eleştirilere ilişkin konuştu.

"BİZ HİKAYEYİ SEVDİK"

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Akbağ, "Her tür eleştiri başımızın üzerinde. Ezel (Akay, yönetmen) bir dünya yarattı, biz hikâyeyi sevdik ve performanslarımızı sergiledik. “Çok güldük” veya “çok ağladık” diye tanımlanabilecek bir film değil. Sinema bir yönetmen sanatı. Ezel, Leyla karakteri üzerinden Lilith ve kadın konusunu böyle işledi" ifadelerini kullandı.

Yönetmen Ezel Akay da eleştirilere bir izleyicisinin mektubuyla yanıt vermişti.

9 KERE LEYLA'NIN KONUSU NE?

Leyla ve Adem'in uzun yıllardır süren mutlu bir evlilikleri vardır. Ancak bir süre sonra evlilikleri çıkmaza girer. Evliliklerinin heyecanı ortadan kalkar ve Adem, kalbinin yeniden çarpmasına neden olan bir aşığa dönüşür.

Demet Akbağ '9 Kere Leyla'ya gelen eleştirilere yanıt verdi - Resim : 2

Nergis adında bir kadına aşık olan Adem, bunu hiç beklemiyordu. Ancak Adem'i şoke eden Nergis'in, onun için planladığı eylemlerdir.

Kaynak: Haber Global TV

Ezel Akay 9 Kere Leyla Demet Akbağ