DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor

Ekim ayının sonuna yaklaşırken DasDas, hız kesmiyor. Binnur Kaya, Güven Kıraç, Levent Ülgen ve Tilbe Saran gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Vahşet Tanrısı, 26 Ekim'de ilk temsiliyle izleyiciyle buluşacak.

Bu sezonun DasDas prodüksiyonu yeni oyunu Vahşet Tanrısı, 26 Ekim akşamı prömiyer yapıyor.  

Celal Kadri Kınoğlu'nun yönettiği, Fransız yazar Yasmina Reza'nın ödüllü oyununda Binnur Kaya, Güven Kıraç, Levent Ülgen ve Tilbe Saran gibi ustalar rol alıyor. Vahşet Tanrısı, 29 ve 30 Ekim akşamları yeniden DasDas Sahne'de olacak. 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 1

DasDas'ın ay sonuna kadar programı şöyle:  

Zengin Mutfağı/21 ve 22 Ekim/20.30 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 2

Usta oyuncu Şener Şen'in 40 yıl aradan sonra yeniden aynı rolle sahneye çıktığı oyun, bu sezonu da kapalı gişe olarak açtı. Cumhuriyet tarihinin en büyük işçi hareketlerinden 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını anlatan Vasıf Öngören imzalı Zengin Mutfağı'nda Şener Şen'e, Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı gibi genç oyuncular eşlik ediyor. 

Şakalı Akustik/23 Ekim/20.30 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 3

Koray Candemir ve Harun Tekin, sevdikleri şarkıları çalıp seyirciyle evdeymişçesine muhabbet ettikleri projeleriyle yeni sezonda ilk kez müzikseverlerle buluşuyor. 

Çok Satanlar/23 Ekim/21.00 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 4

Tek perdelik komedide internette yayınladığı müstehcen anılarıyla şöhreti yakalayan Ethan ile edebi yeteneğine rağmen tanınmayan Olivia'nın tesadüfen karşılaşmaları sonucu yaşananlar anlatılıyor. Çok Satanlar'da Ethan'ı Ahmet Tansu Taşanlar, Olivia'yı ise Oya Unustası canlandırıyor.  

Güle Güle Diva!/24 Ekim/21.00 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 5

Güle Güle Diva!, hastanede sırasını bekleyen bir kadın üzerinden geri dönüşün, unutuşun, kaçıp gitmenin ve başka kadınların hüzünlü ve komik öyküsü. Selen Uçer'in tek kişilik performansı görülmeye değer.  

Topuklu Terlik Süt Yapar/25 ve 26 Ekim/21.00 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 6

Figen Şakacı'nın Pala Hayriye romanında geçen Pişti hikâyesinden uyarladığı oyun, 40'lı yaşlarına merdiven dayamış, cinsiyet rolleriyle benliği arasında sıkışmış Müjde'nin, anne olup olmamakla, dünyaya bir türlü ayak uyduramamakla ilgili gitgellerini mizahi bir dille anlatıyor. Topuklu Terlik Süt Yapar'da İrem Altuğ, İlker Sami Kılıç, Murat Liman, Nilgün Türksever, Altuğ Görgü ve Özlem Toptaş rol alıyor.  

Astro Ay'a Tırmanıyor/26 Ekim/13.00 

Geçen sezondan bu yana yoğun ilgiyle karşılanan çocuk oyunu Astro Ay'a Tırmanıyor, en büyük hayali astronot olup uzaya gitmek olan Bağış'ın dostu Astro ile çıktığı yolculuğu anlatıyor.  

Uyku Nereye Kaçar/27 Ekim/13.00 

DasDas'ın ikinci çocuk oyunu Uyku Nereye Kaçar?'da çocuklar, Pelin ve Berçem'in dünyasına misafir oluyor. 

Lal Hayal/27 Ekim/17.00 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 7

"Misafir Sanatçı" statüsündeki Lal Hayat'ın yazarı Sevilay Saral, yönetmenleriyse Ezel Akay ile Aysel Yıldırım. Medyapım prodüksiyonu oyunda Songül Öden, seyirci karşısına farklı yaş ve sosyal statüden yedi kadının kimliğine bürünerek çıkıyor.  

Westend (Batının Sonu)/28 Ekim/20.30 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 8

DasDas'ın bu sezonki yeni oyunlarından Westend/Batının Sonu, Eduard ve Charlotte'ın yeni evlerinde yıllar sonra yeniden buluştukları eski bir arkadaşlarını ve komşularını ağırlarken Pandora'nın kutusu açılmaya başlamasıyla yaşananları anlatıyor. Moritz Rinke'nin yazdığı oyunda Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Pervin Bağdat ve Tülin Özen başlıca rolleri paylaşıyor.  

Benimle Gelir Misin?/30 Ekim/21.00 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 9

B Planı'nın Ebru Nihan Celkan imzalı oyunu Benimle Gelir Misin?, 30 Ekim akşamı DasDas Atölye'ye konuk oluyor. Sami Berat Marçalı'nın yönettiği oyunda Başak Kıvılcım Ertanoğlu ve Elif Ürse rol alıyor.  

Evlat/31 Ekim/20.30 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 10

Florian Zelle'in kaleme aldığı, Hira Tekindor'un çevirisi ve İbrahim Çiçek rejisiyle sahnelenen oyunda Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Şükran Ovalı, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan başrollerde. 

Ivanov/31 Ekim/21.00 

DasDas'ta ay sonuna kadar dolu dolu bir program izleyiciyi bekliyor - Resim : 11

Aynı akşam DasDas Atölye'de de Ivanov, tiyatroseverlerle buluşacak. Şehsuvar Aktaş, Tansu Biçer ve Tülin Özen gibi usta isimleri, genç bir oyuncu kadrosuyla bir araya getiren oyun, insanın kendine acımasının, kendi dertlerine gömülmesinin onu nasıl yalnızlığa ve yok oluşa sürüklediğini anlatıyor.  

DasDas DasDas Sahne Binnur Kaya Güven Kıraç Levent Ülgen Tilbe Saran Vahşet Tanrısı oyun tiyatro